En canadisk transperson nektes assistert selvmord, for myndighetene hevder vedkommende ikke oppfyller kravene, tross vedvarende fysiske smerter etter en kjønns­operasjon. Betyr det at Canada nå klassifiserer kjønns­dysfori som mental lidelse? Det kan se sånn ut fra kravene de canadiske myndighetene stiller. Det er et skritt i riktig retning.

Av andre oppmuntrende nyheter må Anheuser-Busch si opp ansatte som følge av tapet de har lidd etter å ha hevet seg på wokebølgen. Det er forfriskende at den stille majoritet benytter seg av venstresidens egen strategi for å opponere mot galskapen.

Bananrepublikken USA intensiverer kampen mot Donald Trump samtidig som Biden-mafiaen presses fra flere kanter. Nå begynner det å bli riktig å så spennende!

Velkommen til Dagsorden.


YouTube

Rumble

Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.