Motgiften til den alternative virkeligheten vi indoktrineres med er å samles, å se og oppleve hverandre som mennesker. Det er her empati utveksles, styrke gis og mottas, og hvor vi er frie. Frie fra sensurens hender, fra overvåkning og fra manipulering.

Det er vel kanskje derfor det er så viktig for politikere og aktivister å hindre det fritt talte ord i mellomenneskelige møter, og å fortelle falske fortellinger, slik australske medier og politikere gjør, når feminister samles for å heve stemmene sine mot transgalskap, pedofili og diskriminering av kvinner.

Sannheten tvinges dog fram til slutt, sannheten finner alltid en vei. Og kanskje er det derfor amerikanske The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nå ser seg nødt til å undersøke hjerneslag som følge av covid-19 injeksjoner, men det er et tafatt forsøk på å vri seg ut egen urett: Undersøkelsen fanger ikke de unge, tross at injeksjonen innføres i vaksineprogrammet for barn enkelte steder i verden.

Big Tech, Big Pharma, den selverklærte eliten – og kanskje kan vi begynne å kalle det «Big Media» også – forsetter å lyve, manipulere og ta fra oss livsgnisten på tvers av livets områder, spesielt effektive er de gjennom sosiale medier, hvor de utøver stor kontroll.

Da er det muligens ingen overraskelse at det forekommer en rekke mentale helseproblemer med på kjøpet – vi får ikke utfolde oss fritt, og barn og unge rekrutteres til selvskading gjennom kjønnsskifte og fiktiv kroppslig autonomi, hvor abort heies fram, mens friheten til å velge medisiner, livet eller aksept for at vi er skapt slik vi er, males som noe ondt. Kanskje er det derfor vi er mindre lykkelige og dermed også har rekordlave fødselstall.

Det er blandt temaene Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen diskuterer i kveldens Dagsorden. Velkommen til sending.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.