Hver gang voldelige muslimer utfører bestialske terrorangrep, er det noen som flere våkner til sannheten om islam. Hvor mange vil våkne nå, selv om norske medier leverer enda mer sovemiddel?

«Gass jødene!» roper tilhengere av islam i den vestlige verden, mens de ferier barbariet palestinske terrorister utsatte barn, kvinner og menn for under lørdagens terrorangrep i Israel. Ringer det noen bjeller?

Det skal mye til for å toppe islams iboende nazisme, likevel forsøker norsk presse og norske politikere å fremstille Israel som den onde part. VG meldte seg helt ut og leverte en forside med dritt, bokstavelig talt.

Jonas Gahr Støre har problemer med å innrømme at Hamas er en terror­organisasjon og i kveldens sending skal vi ta et tilbakeblikk på Støres og Hamas’ felles historie.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig etter kl. 20:00

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.