Mens den ideologiske og fysiske krigen mellom islam og Vesten raser som verst, ønsker Oslos nye byrådsleder Eirik Lae Solberg (H) en ramadan-gate i Oslo – i «mangfoldets» navn.

Det er ikke nok at palestinske flagg erobrer vestlige monumenter og bygninger, at islamske symboler som hijab innføres i offentligheten, mens de kristne symboler som kors fjernes. Vi skal feire islam for enhver pris, det til tross for at islam åpenlyst bringer med seg en hel rekke alvorlige problemer.

Trusselen om islamsk terror i Vesten settes dessuten i skyggen. Islam kan ikke være hverken farlig eller dårlig. Palestinakomiteen leder Line Khateeb gjør hva hun kan for å avlede folk vekk fra de barbariske terrorhandlingene Hamas utsatte Israel for den 7. oktober med å fokusere på norsk-israelske soldater.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig ca. kl. 20:00

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.