Natt til søndag 19. november ble unge franskmenn, ute for å hygge seg, utsatt for terror med mål om å drepe hvite mennesker. 16 år gamle Thomas Perottos liv gikk tapt.

Det er en gjenganger at muslimsk terror rettes mot unge, vestlige mennesker som er ute for å hygge seg. Flere av terrorangrepene utført på vestlig jord har nettopp funnet sted på konserter, skoleavslutninger og i festlige lag hvor folk kommer sammen for fornøyelsens skyld.

Det så vi også i Israel den 7. oktober.

Angrepet på festivalen i Crépol i det sørøstlige Frankrike den 19. november viser seg å være mer enn et tilfeldig drap. Voldsmennene kom i leide biler med intensjon om å drepe hvite franskmenn. Det forunderlige er at få medier utenfor Frankrike diskuterer saken, som i disse tider er av høy aktualitet.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig ca. kl. 20:00

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.