Tirsdag fikk Document for første gang innvilget pressestøtte, og sammen med beskjeden om økonomiske midler fikk redaksjonen også en oppløftende analyse av sitt arbeid. Vandrehistorier om Document som en «brun» blogg står for fall.

Dette tyder på at det har skjedd noen endringer i den politiske atmosfæren. Vi er nok ubekvemme, men noen fornemmer kanskje at vi utgjør en nødvendig motvekt og gir en stemme til mange der ute som det i lengden er umulig å ignorere. Noen fortellinger og utopier nærmer seg muligens veis ende.

Makteliten prøver ellers så godt de kan å skjule egen inkompetanse, men det holder ikke. Mandag publiserte Steven Crowder tre bilder av trans-terroristen Audrey Hales manifest, som viser et tankegods i tråd med venstreekstrem indoktrinering i skolen. Skulle du ha sett!

Hale uttrykker et voldsomt hat mot hvite mennesker, og i mars i år skjøt hun tre barn og voksne ved en kristen skole i Nashville. Joe Bidens respons var at vi måtte ivareta transmiljøet, men sannheten er at det er makteliten selv som har gått i bresjen for dette hatefulle tankegodset.

Nå kommer oppgjørets time.

 

Rumble

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.