Den lynskarpe nederlandske kommentatoren og aktivisten Eva Vlaar­dinger­broek forklarer hva striden mellom Nederlands globalistiske regjering og demonstrerende bønder egentlig handler om i et øyeåpnende intervju med The Spectator, som Rebecca Mister­eggen og Christian Skaug tar for seg i kveldens sending.

De to streifer også innom en tale av Robert Kennedy Jr., som med et frontalangrep utfordrer USAs dypstat – og sågar stiller til presidentvalg i USA for Demokratene. Har han en sjanse i nominasjonen?

Begge disse skikkelsene representerer en utvikling i det politiske landskapet som er særdeles ukomfortabelt for maktapparatene på de respektive sidene av Atlanteren.

Den nylige valgsuksessen til Nederlands bonde- og borgerbevegelse (BBB) og meningsmålinger som allerede viser betydelig oppslutning om Kennedy Jr.s kandidatur, bærer bud om at den autoritære makteliten i Vesten begynner å kjenne kald trekk på rumpa.

Velkommen til sending.

 

 

Hele The Spectator-intervjuet med Eva Vlaardingerbroek

Hele WarRoom Battleground EP 271: The Real Robert F Kennedy JR

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.