Det renner over av politiske paradokser når globalistene konstruerer kriser og problemer, og deretter presenterer seg selv som løsningen. Heldigvis finnes det intelligent liv på grasrota, og sist ut i kampen mot våre selverklærte overherrer er bønder og borgere i Nederland, som har gitt eliten et realt løp om makten.

Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen diskuterer oppslutningen til Nederlands bonde- og borger­bevegelse (BBB), som onsdag ble det største partiet ved senats­valget. Samtidig signaliserer BMW at de ikke er med på EUs klimalek, Statnett avslører at Norge absolutt ikke kan stille som noen som helst sitt batteri, og den frie flyten av mennesker vektes mot politikernes og etterretningstjenestenes tørste etter kontroll gjennom overvåkning.

Det er globalistene mot sammensuriet, og nå begynner kampen å bli meget interessant.

Velkommen til torsdagens sending.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.