Vi har sett i kommentarfeltet at flere lurer på hva som har skjedd med eierforholdet. I denne sendingen kommer daglig leder Hanne Tolg i studio og forklarer hva Venneforeningen er for noe. Det er den som nå eier flertallet av aksjene i Document etter at red. ga fra seg nok til å komme under 50 prosent. Dette ble gjort for at ikke eksterne krefter skal kjøpe ut arvinger og vri selskapet i en annen retning eller legge det ned.

Da vil tyve års arbeid være om ikke forgjeves, så vil vi ikke kunne fortsette å høste fruktene av vårt arbeid.

Dagens melding om at Resett melder oppbud illustrer hvor tøff mediebransjen er for en bedrift som ikke har noe offentlig støtte og heller ikke får det fra reklamebransjen. Det hersker en stilltiende boikott av medier som slåss for vår egen kultur og våre egne verdier. Det er globalistene som gjerne vil være alene på valplassen og de som opponerer er en torn i øyet på dem.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.