Sitatet er fra dagens gjest, Rune Østgård, som var helgens mest leste på Document, med artikkelen Ida Wolden Bache gjør krona til en shitcoin. I dagens sending forklarer han hvordan vi blir rundlurt av politikerne, og hva vi kan gjøre med det!

Rune Østgård er også forfatter av boken Fraudcoin – 1000 år med inflasjon som politikk. Boken er tilgjengelig både på engelsk og norsk, som e-bok, pocket og som lydbok. Dagens vert, Geir Furuseth kan ikke få fullrost boken nok, men se sendingen og gjør deg opp din egen mening!

Boken kan være litt vanskelig å oppdrive, men kommer nå snart i tredje opplag! Den finnes også på engelsk, som e-bok, lydbok og pocket.

Omslaget til boken tredje opplag, snart i handelen!

Rune Østgård er advokat, ikke økonom. Men som trønder med erfaring fra Brussel, og med et blikk for tall og de nære verdier er han en viktig tilvekst i norsk debatt.

Han har også en egen substack-konto, der han for det meste publiserer på engelsk. Hans Twitter-konto er et overflødighetshorn, på norsk og engelsk. Følg med, også der!

 

Relevante lenker:

130 milliarder i overskudd for kraftselskapene. Staten tok mesteparten (Europower)

Hvorfor er kronen i fritt fall? (Artikkel av Rune Østgård i Finansavisen, 27.03.23)

Har Norges Bank solgt 70 milliarder kroner mer enn nødvendig? (Dagens Næringsliv, Kronikk av Tor Vollaløkken)

Libertus’ side om boken på engelsk

Støres besøk hos «Kongen av Wall Street» er et varsel om hva som kommer (Document, 22.02.22)

Doc-TV: World Economic Forums grep om nasjonene, også Norge (Sett av over 56.000)

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.