Massakren på musikkfestivalen i Israel gir assosiasjoner til vårt eget nasjonale traume; 22. juli. Tusenvis av unge mennesker løp for livet og minst 260 ble brutalt slaktet ned. Øyenvitner forteller om at Hamas-terroristene gikk «fra tre til tre» hvor livredde ungdommer hadde gjemt seg i busker og kratt og drepte alle de kom over.

Dashcam fra en av de parkerte bilene fanget opp både drap og kidnapping:

 

Gamle, unge, barn og de mest sårbare ble brutalt slaktet av det venstresiden kaller «militante palestinere» og «frihetsforkjempere.» Hvor står egentlig våre politikere? Norge støtter det palestinske terrorregimet med milliarder, samtidig som norske medier maler Israel som høyreekstremt. Går det an å bli mer historieløs?

Velkommen til kveldens Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig etter kl. 20:00

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.