Steve Bannon mener Israel taper propagandakrigen. Det er ikke mitt inntrykk. Hamas-demonstrantene går for langt. Alle ser hvem de er. Når folk står utenfor operaen i Sydney og roper «Gass jødene!», er det ingen tvil.

Men du får ikke se dette på norsk tv eller i norske aviser. De ønsker ikke å gi Israel sympati. Slik har det vært lenge. De må undertrykke videoene Hamas selv laget av grusomhetene, for alle som ser dem, vil intuitivt forstå Israels sak.

Guterres leder en organisasjon som har forfulgt Israel i årtier. Likevel har han den frekkhet å si at 7. oktober ikke sprang ut av et vakuum. Det er FN som har skapt klimaet som gjorde 7. oktober mulig. Tenk om Guterres ville vært angerfull. Men han er en velfødd generalsekretær som alltid løper de mektiges ærend.

Ynkelig. Akkurat som vår egen utenriksminister.

Israels utenriksminister Eli Cohen var derimot fremragende. Så lenge noen forsvarer sannheten, er det håp. Da vokser sannheten i styrke.

YouTube:

 

Rumble:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.