Big Tech og venstresiden samarbeider om å sensurere høyresiden. Hvis vi legger ut bilder av jihad-terror, vil bli anmeldt til Google av venstreaktivister. Derfor kan vi ikke legge ut bildet at den gamle damen som ble drept i katedralen i Nice i oktober 2020.

Vi er nødt for å gå på akkord med våre prinsipper for å overleve økonomisk. Det er den bitre sannhet.

Folk må forstå at dette er en sensur rettet mot dem. Det er ikke den enkelte utelatelse som er alvorlig. Det er summen av dem. Da får vi den store glemmeboka. Du husker ikke lenger hvor du kommer fra og hvem du er.

Det eneste botemiddelet mot denne glemselen er sannhet. Sannheten kan være bitter, men den er det eneste som frigjør.

Hvordan har Støre det med sannheten? Han fikk et svar fra Basim Ghozlan som han nok ikke hadde ventet seg.

Ghozlan slo hånden av ham. Hvorfor? Fordi ingen skal komme utenfra og fortelle dem hvem de skal fordømme. Det er å gripe inn i fortolkningen av islam.

Sannheten er at Støre og hans folk har bygget deres hus på sand. Muslimene vil aldri godta et fellesskap med prideflagg i toppen. Det er utenkelig. Vi har flere ganger undret oss over hvor lenge samboerskapet mellom islam og venstresiden skulle vare. Det var nødt for å kollidere. Så ikke Støre dette komme?

Toleransen er ikke grenseløs. Ikke for islam. Støre står i spissen for et imperialistisk prosjekt – forvandlingen av alle folkeslag til prideideologien. Det er mange som betakker seg. I Oslo skjedde det på en brutal måte.

Vil det føre til endringer? Vil Støre og politikerne fortsatt binde seg til pridemasta?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.