Julen tilhører ikke de kristne lenger, kristendommen må nemlig vike for den nye treenigheten: Mangfold, kjønnsidentitet og klima. Moralen er så forvrengt at arrangørene av Tromsøs julegrantenning ville stenge ute tradisjonens skaper. Hva blir det neste? Skal Jesus ut av kristendommen?

Woke-kirken har ikke magemål, og tilhører du de som ikke tenker som dem, ja, da skal du ekskluderes. For mangfoldet inkluderer nemlig bare sine egne. Woke-kirken krever også avlat, for når co2-avgiften i statskassens kister klinger, vokser globalistenes pengebinger! Det tok dem bare 100 år å komme hit. Kent Andersen tar oss gjennom litt klimahistorie og Helena Edlund tar oss gjennom forskjellen på den ekstremistiske woke-kirken og Jesus budskap.

Velkommen til rett på sak!

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.