Det er en lov for Loke og en for Tor, en for konservative og en for såkalte liberale, en for islam og en for jødedommen, og det er en lov for politikere og en for folk. Vi lever i et moralsk parallellsamfunn hvor spillereglene avhenger av hva du identifiserer deg som.

Det har aldri vært så tydelig som nå. Mens hyllesten av Hamas raser gjennom Londons gater, fratrer Storbritannias innenriksminister Suella Braverman sin stilling for å sette halen på grisen: Å kalle demonstrasjonene for hatmarsjer.

En ung, hvit gutt slås og sparkes i hjel av 15 afroamerikanere, men det er stillhet. Først 13 dager etter hendelsen får media nyss om den. Hadde det vært andre veien, hadde statuer stått i fare for vandalisme og butikker ville blitt plyndret – med mange politikeres velsignelse.

En politiker hevder at han stjeler som følge av psykiske problemer. Det startet med solbriller, nå er ost og Salma-laks tilføyet listen, og bekrefter at sosialister rett og slett er mindre begavede tyver enn kapitalistene på Stortinget.

Disse temaene diskuterer Rebecca Mistereggen med Erling Marthinsen i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig ca. kl. 20:00

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.