I dag skal vi løfte blikket fra slagmarken i Ukraina, og diskutere hvordan krigen påvirker oss som nordmenn, og den geopolitiske situasjonen ellers i verden, med hovedfokus på Europa og USA.

Vi opplever flyktningkrise, økonomisk dyrtid, inflasjon, og de grønne drømmene setter oss ute av stand til å håndtere alt som skjer.

Nye tanker presser seg frem, men politikere og klimafanatikere stritter imot. Samtidig nytter det ikke for oss vanlige folk å stritte imot, vi får regningen for alt, uansett. Vi må betale ved bensinpumpene, for de skyhøye strømprisene, og for dyrere varer i butikken. Snart må vi betale for en voksende flyktningkrise.

Biden leter etter olje overalt, bortsett fra i USA. Vil USA overleve som stormakt når det er så lenge til neste presidentvalg?

Erling Marthinsen er dagens programleder, og diskuterer disse spørsmålene med Christian Skaug fra Brummundal, og vår redaktør Hans Rustad fra Strand.

Velkommen til dagens sending.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.