Norske tilstander ligner mer og mer på svenske tilstander, som fremdeles er et lite stykke unna de franske tilstandene, i alle fall politisk. Mens kommunister i Sverige reiser Lenin-statue med Palestina-flagg, forverres volden blant unge i Norge. I likhet med i Sverige, brukes norske barn under den kriminelle lavalder til å begå lovbrudd.

Noen politiske tiltak eller endringer ligger ikke i horisonten, men politet er veldig bekymret.

Mens Folkehelse­institutt­et (FHI) blånekter for at korona­vaksinen har slått feil på noen som helst måte, kjører NRK fetisj-kampanje for homofile menn i lær i beste sendetid. Det til tross for at det finnes nok av nyheter å ta tak i, blant annet at den juridisk krigføringen eskalerer i USA. Flere kjente profiler har fått smake på det amerikanske politiserte rettsvesenet de siste årene. Steve Bannon skal snart sone fengsels­straff, mens Alex Jones jages med høygafler i et sivilt søksmål. Det er ikke nok å slå ham konkurs, nå vil de ha X-kontoen hans også.

Det er kanskje slik at «vestlige tilstander» bør bli årets nye begrep, men mindre Frankrike leder oss på veien ut av absurditetens tidsalder.

Velkommen til Dagsorden med Rebecca Mistereggen og Christian Skaug.

 

Rumble:

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.