Sverige er i fritt fall, og norske tilstander intensiveres, men noen trygghet må vi nok se lenge etter. Oslo-politiet, kjent for å «vente» til steinkastende pøbler «tar til fornuft», har enda ikke tatt ut tiltale mot kvinnene som forsøkte å drepe Sian ved å velte bilen deres sommeren 2022.

Å svare på hvorfor det tar så lang tid, gjør de heller ikke. Det kan synes som om de later som Document ikke eksisterer.

Noen som derimot endelig ser sitt snitt til å vinne velgernes hjerter, er Høyre, som lenge har sittet stille i båten. I sitt nye program «God integrering gir muligheter for alle» lover de gull og grønne skoger, uten å berøre det grunnleggende problemet: Uten en stopp i innvandring fra MENA-land vil vi få mer æreskultur, dermed er deres mål om ikke å bosette migranter i områder med innvandrerandel på mer enn 25 prosent, ren fantasi.

Vi trenger ingen glasskule for å spå framtiden, vi trenger bare se til Malmö, hvor etniske svensker er i mindretall i alle grupper under 60 år.

Øyvind Thuestad, Helena Edlund og Christian Skaug tar i kveldens sending for seg hvert sitt tema. Velkommen til Rett på sak.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.