Motehuset Balenciagas seksualisering av barn i sin siste kampanje har satt internett i fyr og flamme, menigmann finner seg ikke i de pedofile tendensene motehuset uttrykker. Samtidig har Project Veritas avdekket at amerikanske myndigheter legger til rette for seksuelle overgep mot mindreårige innvandrerbarn.

Normalisering av pedofili gjennom mote, transaktivisme og generell «wokeness» ser ut til å ha møtt veggen. Dråpen var Balenciagas seksualiserende reklamekampanje med barn og sado-masochisme. Foreldre finner seg rett og slett ikke i det, og tar til TikTok og andre sosiale medier for å brenne hva enn de skulle eie fra Balenciaga. Kanskje vil de i fremtiden skjerme barna sine fra S&M-kostymer i Pride-toget også.

Project Veritas har, gjennom varsler Tara Lee Rodas, avdekket at amerikanske myndigheter legger til rette for grov utnyttelse av barn, både når det gjelder sex og arbeid. Godhetsposørenes amoral er endeløs, og migrantstrømmen over den amerikanske grensen ser ikke ut til å avta. Biden-regimet har lagt til rette for enda mer innvandring, og det ser ikke noe lysere ut nå som Demokratene har flertall i Senatet.

Velkommen til Rett på sak, som i kveld gjestes av Helena Edlund og Elisabeth Rooney.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.