Koronaårene har vært en langtekkelig studie i både propaganda og tåkelegging, løgnene er mange og store, og løgnerne koker suppe på en blanding av avsløringer og egne løgner når de konfronteres med det de har forsøk å skjule.

Norske politikere og helsemyndigheter har dog vært mer forsiktige med sine ord enn det deres internasjonale kollegaer har vært, men deres handlinger gjør at de sitter i samme båt. FHIs Preben Aavitsland går i strupen på påstander om at overdødelighet skyldes vaksinering, uten å argumentere for hvorfor han forkaster sammenhengen mellom antall vaksinerte og økt dødelighet i Europa. Løst forsvar, der altså. Nå skylder han på covid-19 og statistikk.

Påstandene, løgnene og avsløringene om covid-19 har gått over så lang tid, at når «konspirasjonsteoriene» blir til virkelighet, blander helsemyndighetenes gallionsfigurer egne løgner sammen med sannheten. Anthony Fauci, som kalte lab-lekkasjen for en konspirasjon, omdefinerer begrepet «lab-lekkasje» ved å si at det kan være slik at personell tok med seg viruset fra naturen inn i laboratoriet ved et uhell, og at det deretter kom seg ut fra laboratoriet ved et uhell.

Å holde tunga rett i munnen etter tre år med løgner og kontinuerlig omskrivning av narrativet, er vanskelig. Forsøker man å se bakover ved hjelp av google, kan man oppleve at virkeligheten forsvinner under føttene. De mest absurde påstandene må nemlig letes lenge etter, nå som de er avslørt.

Men vi i Document har ikke glemt, og vi sørger for at du ikke gjør det heller. I kveldens Rett på sak tar vi et tilbakeblikk på koronaårene. Sammen med Rebecca Mistereggen diskuterer både Christian Skaug og dr. Richard Urso hva vi har blitt utsatt for, både hva det gjelder covid-19 og andre store politiske teaterforestillinger.

Velkommen til kveldens sending.

 

Oppdatering: Klippet som viser Project Veritas, samt en samtale mellom Biden, AOC og Nancy Pelosi sies å være et manipulert klipp og er ikke verifisert som ekte.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.