I to år har vi blitt fortalt de samme reglene: «Du må stole på vitenskapen» og «vaksinen er trygg og effektiv». Men hva skjer når vitenskapen maler et annet bilde? Et bilde som strider med myndighetenes påstander?

Document deltok på Do No Harm-konferansen i Oslo lørdag 19. november, hvor vi traff dr. Aasim Malhotra, som har brukt de siste ni månedene på å undersøke myndighetenes misvisende informasjon under koronapandemien. Han beskriver en psykopatisk maktstruktur som både Helena Edlund og Christian Skaug diskuterer med Rebecca Mistereggen i kveldens program.

Det blir gjensyn med dr. Ryan Cole, dr. Richard Urso og en sniktitt på klipp fra dokumentaren «Died Suddenly», samt ord fra Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende vaksinen som politisk beslutning og svar på hvorfor de har valgt å pause NorMOMO, som overvåker dødelighet i Norge, akkurat nå som det kanskje trengs mest.

Det er upopulære sannheter som kommer frem om koronavaksinene og pandemien forøvrig, men det gjør dem ikke mindre vitenskapelig forankret.

Velkommen til Rett på sak.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.