Da 2021 opprant var det med en forhåpning om normalisering. Det motsatte skjedde. 2021 ble et turbulent år og ved inngangen til 2022 virker ting mer usikre enn noen gang. Pandemien er ikke avklart, det merkes stadig sterkere tegn til at myndighetene vil stenge protestene ned, og det eneste de har å tilby er vaksiner, vaksiner og atter vaksiner.

Regn med at spørsmålstegnene vil bli flere i 2022, og folk kommer ikke til å la seg avspise med det som nå er blitt lett gjenkjennelige offisielle svar.

Vesten tok et stort steg mot autoritære styresett i 2021. Det at hovedstrømsmediene later som om problemene ikke eksisterer, er bare en bekreftelse på hvor dypt de stikker.

Motsetningene mellom eliten og de styrte er større enn noen gang. Coronapass ser ut til å kunne bli innledningen på et sosialist kredittstystem etter kinesisk modell.

For et par år siden skulle man ha utelukket en slik mulighet. Nå er den en realitet. Hvordan er det mulig? Hvorfor er det ikke større motstand? Er det fordi folk føler seg løpt overende?

Vi stopper opp og tenker på vår egen situasjon. Documents arbeid er viktigere enn noen gang, tror vi. Vi har medier i USA som vi støtter oss til og som spiller samme rolle, men i mye større skala.

Det er og blir USA som bestemmer hva som skjer, også for Europas del. Biden-regimet startet en offensiv så snart de var på plass. De åpnet slusene og inn strømmen 1.9 millioner migranter som tok seg ulovlig inn i USA, med Biden-regimets viten og vilje. En helt absurd situasjon. I tillegg kom 500.000 som ikke ble tatt. Til sammen er det like mange som en storby som Houston, på ett år.

Det er noe vanvittig over at valgte myndigheter velger å trosse sin egen befolkning på denne måten.

Vi trenger trøst i mørket og vi leser fra åpningskapitlet i Johannes-evangeliet.

Document vil få ønske alle seere og lesere godt nytt år!

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.