I 1840-årene førte vestlige kolonimakter en krig mot Kina for å tvinge dem til å tillate opium. Nå er det Kina som fører krig mot amerikanerne og dreper dem med det syntetiske opiatet fentanyl som er 100 ganger sterkere enn morfin. Det koster 100.000 amerikanere livet hvert år og ufattelige lidelser.

Grunnstoffene til fentanyl kommer fra Kina. Stoffet produseres på ultramoderne laboratorier i det nordlige Mexico, eid av karteller som Sinaloa.

Smuglingen av fentanyl inn i USA har eksplodert sammen med veksten i illegal innvandring, en innvandring som Biden-regimet har fasilitert. Sammenhengen er ikke ukjent for regimet. De vet hva de gjør.

Eller som Tucker Carlson sier: Biden-regimet har ikke forsøkt å avhjelpe problemene, eller motvirke dem. Det har tvert imot gjort dem verre. Helt bevisst. Dette er vanskelig å forstå for en skandinav. Myndighetene i et land bryter bevisst lovene ved å være avtakere for illegal innvandring. Samtidig med de illegale flommer opiatene inn over grensen og sprer seg som en farsott gjennom byene.  Selv i barneskoler finner man fentanyl.

Ingen normale myndigheter ville sittet stille og sett på en slik utvikling. Men Biden-regimet foretar seg ingenting. De bryr seg ikke.

En annen stor nyhet er overdødeligheten i Vesten i aldersgruppen 30-50 år. Særlig hjertesykdommer. Hva kan det komma av? Journalist Alex Berenson sier det er ett ord som henger i luften, men ikke må sies høyt: Vaksine.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.