Etter hvert som krisene tårner seg opp, er det ett spørsmål som overskygger alle andre: Forsøker de som styrer samfunnet å ødelegge det? Man må se på hva politikerne gjør, ikke hva de sier.

Det sitter langt inne for de fleste å innrømme at de som styrer oss, forråder oss. Men hvis man ser på politikken de fører, og på resultatene, er dét svaret vanskelig å komme utenom.

Jelena Bonner påpekte noe vi alle vet, men ikke har «oppdaget»: Migranter behandles som sårbare som alltid trenger hjelp og som ikke må ta konsekvensen av sine handlinger. Med nordmenn er det motsatt.

Dette er en systematisk forskjellsbehandling, og nordmenn registrerer det både bevisst og ubevisst. Kanskje dét er noe av grunnen til at fødselstallet er nede på 1,41? Du ønsker ikke å sette barn til verden som blir annenrangs borgere i det som skulle vært deres eget land.

Svenskene er ekstreme, og der holder denne politikken på å ødelegge samfunnet. Det er ikke bare de enorme innvandringstallene som endrer Sverige, det er myndighetenes politikk, som sørger for å senke et velfungerende samfunn på rekordtid.

Det er på tide at innbyggerne våkner og forstår at hvis de ikke engasjerer seg, vil vi følge etter.

Norge har ikke samme innvandringstakt som Sverige, men vi har til gjengjeld politikere og NGO-er som vil være best i klassen med hensyn til det grønne skiftet. Vi har jo pådratt oss stor skyld med utvinning av olje og gass. Det må sones ved enorme utlegg til fornybar kraft.

USA

Hvis man vil forstå det umenneskelige i myndighetenes politikk, skal man se til USA. Biden kansellerte alle Trumps begrensninger på innvandring i sør. Medier som raste over Trumps forsøk på å holde terrorister ute, har ignorert at Biden skrudde alle kraner opp.

Byggingen av gjerdet ble stanset. Materialene lå klare, og entreprenører var engasjert. Biden betalte dem heller for ikke å fullføre jobben.

I Bidens USA gjør departementene det motsatte av hva de er satt til. Department of Homeland Security skulle passe på grensen. I stedet betaler de organisasjoner som hjelper illegale. DHS har fungert som en partner for kartellene som smugler mennesker og fentanyl.

The Department of Homeland Security’s Office of Inspector General found that some of the $110 million from the American Rescue Plan for migrants encountered at the southern border was misspent by nonprofits.

In some cases, it was given to illegal immigrants who had evaded Border Patrol.

The report outlines how the Federal Emergency Management Agency (FEMA) awarded $110 million in humanitarian relief funds appropriated under ARPA to «provide services to families and individuals encountered by DHS in communities most impacted by the humanitarian crisis at the Southwest border.»

As of the time of the audit, $80 million had been awarded to 25 organizations in border states, and the IG reviewed $12.9 million in spending.

Men er ikke dét en parallell til det humanitære bistandskompleks som Norge og de andre nordiske land har bygget ut? De hjelper og henter fremmede til våre land. Nå er «arbeidet» innrammet av konvensjoner og chartre som gjør at de fremmedes rettigheter trumfer nasjonal lovgivning.

Biden har sluppet inn mist 6 millioner illegale på to år. Grensepolitiet er totalt demoralisert og omgjort til sosialarbeidere.

Kartellene er transnasjonale kriminelle organisasjoner som samarbeider med Kina. De kontrollerer grensen. Trafikken kunne ikke pågått uten Bidenregimets stilltiende aksept.

Det gjør Biden til den største hallik og narkobaron i verden. Mye tyder på at det er en bevisst politikk.

Fentanyl tar livet av 300 amerikanere pr. dag. Det er krigføring mot egen befolkning.

Erna Solberg vil avkriminalisere narkotika. Det er et annet ord for legalisering.

Man trenger ikke lure på hva som blir resultatet. Dette gjør Solberg med åpne øyne.

Valuta

Biden-regimet har økt pengemengden med 40 prosent, den største økning noensinne. Det er denne vanvittige pengesløsingen som har utløst inflasjonen.

Rentene på amerikanske statsobligasjoner har falt, og bankene som plasserte penger i obligasjoner, får problemer. For å få bukt med inflasjonen, må renten opp. Problemene øker.

Derfor gikk Silicon Valley Bank over ende. Den var mer opptatt av mangfold enn av risikobegrensning.

Biden-regimet steppet inn og reddet innskudd over de garanterte 350.000 dollar.

Igjen fikk kundene en følelse av at det ikke kan gå galt. Staten vil steppe inn og redde dem.

Men nå er bunnen i ferd med å falle ut av dollaren. Biden har vanstyrt USA i den grad at BRICS-landene har fått vann på mølla. Stadig flere land inngår avtaler om ikke å betale i dollar. Brasil og Kina har gjort det. Saudi-Arabia har gjort det. Petrodollaren er på hell.

Kina har sitt Shanghai Cooperation Council. Det har ført en heller tam tilværelse, men er nå i ferd med å våkne. Stadig flere land vil være med. Hvorfor? Land som ser at det grønne skiftet ødelegger industripolitikken og økonomien, flokker seg om Kinas lederskap. Kina blir forært lederskapet av Biden. Kina har hatt planer om å bli verdens leder i 2049. Nå skjer det på rekordtid under Biden.

Kan det ha noe å gjøre med at Biden-familien har mottatt millioner av dollar fra kinesiske selskap? Dette er bevist, men mediene vil fortsatt ikke stille Bidens til veggs. Biden tror fortsatt at han kan slippe unna. Men familiens korrupsjon er nå en åpen hemmelighet.

Spørsmålet er: Finnes det bevis for at Biden bevisst har gjort vedtak som skader USA og hjelper Kina?

For ikke lenge siden fredet Biden 225.000 acres med skog i Minnesota, hvor noen av USAs mest verdifulle mineraler finnes. Det er snakk om nikkel og kopper, metaller som skal brukes til å produsere grønn teknologi.

On Sunday, the U.S. Department of the Interior and the U.S. Department of Agriculture under President Biden announced the 20-year withdrawal of more than 225,000 acres of northern Minnesota forest land, which is home to some of the largest domestic mineral reserves.

According to the House Committee on Natural Resources, this ban includes the Twin Metals mine, which taps into vast domestic supplies of minerals like copper and nickel that are necessary for renewable energy, computer systems, defense applications and essential household products.

Hvorfor skulle Biden båndlegge mineraler som landet sårt trenger både til eget bruk og eksport? Det er bare ett land som har fordel av dette: Kina.

Biden fører en slags reversert opiumskrig mot sitt eget land, sier Chris Bedford:

Despite the supply of precious minerals in the U.S. being depleted, the Biden administration made a policy move last week that will only exacerbate the problem, according to GOP lawmakers and experts.

«This has been a long problem, but the Green Movement is essentially a reverse opium trade, where the United States buys overpriced green technologies from Chinese manufacturers that, in turn, makes our manufacturing more expensive,» Common Sense Society executive director Christopher Bedford said Friday in reaction on «Mornings with Maria

Det er vanskelig å finne noen rasjonell forklaring på en slik beslutning.

Hele Biden-regimets energipolitikk er en utstrakt hånd til Kinas stormaktsambisjoner. USA er selvforsynt med energi, i motsetning til Kina, og var under Trump for første gang selvforsynt. Det første Biden gjorde, var å kansellere prosjektene som sørget for denne selvforsyningen: Rørledningen Keystone, fracking, leting på føderalt territorium, lisenser i Alaska og Mexico-gulfen.

USA har fått en elite som tjener penger på landets nedgang.

Det er helt bevisst. Biden-familien er bare en korrupt, inkompetent avart av en elite som synes det er helt ok å selge ut landet sitt.

De importerer millioner av fremmede med samme forakt som Hitler, som på slutten av 2. verdenskrig ikke syntes at tyskerne hadde gjort seg fortjent til ham. De fortjente å gå under.

Parallellen i Europa er elitens omfavnelse av islam, som under årets ramadan når nye høyder.

Det er samme forakt for deres egen befolkning. Heller ikke vi har gjort oss verdige. Også vi fortjener undergang.

 

https://www.foxbusiness.com/politics/biden-slaps-20-year-mining-ban-on-minnesota-land-give-more-power-china

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.