Ting går fort i USA. For et par måneder siden ble vi tipset om et intervju der en person med erfaring fra innsiden forteller at CIA og den dype staten samarbeider med kartellene i Mexico. Vi er vanligvis litt tilbakeholdne med å gå all out med slike historier. Vi vil gjerne ha kjennskap til kilden og vite hvor i landskapet denne informasjonen befinner seg. Hva er nedslagsfeltet?

Men når den dukker opp hos Jesse Watters i Prime Time, er det noe annet. Bare sendeflaten sier oss noe om at denne påstanden nå er kosher. Watters serverer ikke en slik historie uten at den er klarert med ledelsen høyere oppe.

Så langt har det altså kommet: Det er tillatt å si at mannen som bekler presidentposten i Amerikas Forente Stater, står i ledtog med kartellene i Mexico, de som er opphav til at kilovis med fentanyl finner veien til USA og fører til at titusenvis av unge amerikanere dør.

Fentanyl utvikles med grunnstoffer fra Kina og raffineres i hypermoderne laboratorier i Mexico. Xi Jinping har sagt at det er payback time for opiumskrigene på begynnelsen av 1800-tallet. Men det lyder som en dårlig sjåvinistisk unnskyldning for å drepe USAs ungdommer.

Det affiserer ikke den hvite liberale eliten i USA, trass i at også deres barn dør av overdoser.

Den gamle mannen i Det hvite hus skal snart besøke Mexico. Var det derfor hæren arresterte sønnen til El Chapo, lederen av Sinaloa-kartellet? Tretti mennesker ble drept. Først het det at sønnen til El Chapo skulle utleveres til USA, men nå sier justismyndighetene at han blir værende i Mexico. – Da er han ute på gata mandag, sier Watters.

Det er den politikken de hvite liberale følger: Defund the police vil i praksis si kartellvennlig.

Hva kan det komme av, spør Watters, at vi de siste femten årene kun har gitt 3 milliarder dollar i støtte til Mexico til bruk mot kartellene, men titalls milliarder til Ukraina og mange andre land?

Kartellene har destabilisert Mexico, de eier Mexico. Hvorfor gjør ikke USA noe med dét? Fordi CIA og de 16 andre sikkerhetstjenestene har samme mål, nemlig destabilisering, sier kilden.

Det vi vet, er at Trump forsøkte å få erklært kartellene som terrorister. Men dette møtte sterk motstand i byråkratiet. Det samme skjedde med Antifa.

Når man legger sammen alle brikkene: fentanyl, humane trafficking, sex-industrien med barn og unge, samt uvilligheten til å bekjempe kartellene så det monner, får man en ubehagelig konklusjon.

Den største mafiosoen heter Joe Biden og er president i USA. Han er capo di tutti capi, kapoen over alle kapoer. En don. Og slik ser han også ut.

En målestokk på hvor degenerert og korrupt den amerikanske eliten er blitt, er historien om stripperen som fikk et barn med Hunter Biden. Hun er visstnok i ferd med å avsløre navnene på kundene som kjøpte Hunters bilder for opp mot en halv million dollar.

Dette var en form for hvitvasking, sier Watters. Pengene gikk fra kryptosvindleren Sam Bankman Fried  til Demokratene, og noe gikk tilbake til Bidens. – Jeg skal vedde på at det er en god del kinesere som kjøpte kunst, sier Watters.

Selv når han sitter i Det hvite hus, driver Joe business.

Utenlandsk etterretning er selvsagt klar over Washingtons dirty politics og korrupsjon. Nettopp derfor er det alarmerende at Biden har sluppet inn 5,5 millioner illegale og forbereder seg på å slippe inn ubegrenset mange flere.

Så sent som denne uken holdt han en tale der han snakket om å fjerne Title 42, men rotet med navnene og sa Title 8 eller 9. Er det noen som tror at det er Biden som bestemmer det som skjer?

Se også bildene fra San Francisco, der folk dør av overdoser på åpen gate. Byen har 20.000 hjemløse. De dør blant søppel og i sin egen avføring, og Demokratene bryr seg ikke.

Norske medier kan skryte av hvor enige Demokratene er. De er enige om å la Amerika gå til helvete.

 

PS: I det siste har Bannon omtalt maktklikken på Capitol Hill som “kartell”. Det er neppe tilfeldig. Mange er klar over hvor dårlig det står til.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.