Joe Biden blir nå ofret på en bagatell. Han har brent ned huset, men blir avsatt på noe som er på størrelse med en parkeringsbot. Selv CNN interesserer seg nå for han og familiens skjødesløse omgang med dokumenter og deres «forretninger». (Det er risikabelt, for flere enn Biden har visst om hva han holdt på med, bl.a. i Ukraina).

Men det er lett å ofre Biden for hemmelige dokumenter som Washington flyter over av. Det er en individuell handling. Men skulle Biden blitt tatt for en av de store tingene, som den åpne grensen i sør, ville søkelyset bli satt på et helt byråkrati.

I desember ble det «importert» 250.000 mennesker. Dette er ikke noe Biden har funnet på. Det er et resultat av en målbevisst politikk for å endre USA til ugjenkjennelighet.

Hvorfor hører vi ikke noe om det i skandinaviske medier? Fordi det samme skjer her, bare i litt mindre skala. Man vil kriminalisere begrepet «befolkningsutskiftning», fordi det er det som foregår. Hvis hordene som velter inn over USA skulle bli vist på TV, ville 2 plusss 2 bli fire i mange europeeres hoder.

Og amerikaneres.

Sammen med migrantene kommer fentanylen. Den har nå erstattet heroin på gatene i San Fransisco.

USA runder 100.000 overdosedødsfall på ett år. Det har dødd flere av overdose enn det falt amerikanere i samtlige av USAs kriger utenlands. Tallene er så store at de er vanskelig å fatte.

Migrantene invaderer bokstavelig talt folks privatliv. Tre migranter forsøker å ta seg inn i et hus i Texas selv om eieren står på den andre siden av vinduet med en AR-15.

-Det våpenet som Biden forsøker å ta fra deg, legger Tucker til.

Biden-regimet kunne ikke gjort det verre om de hadde erklært amerikanerne krig. Det har mange fått med seg. Mye av det som skjer er hinsides dumhet og inkompetanse. Det er ren ondskap og destruktivitet.

Demokratene startet kampanjen Defund the police, og de fortsetter bare selv om byene eksploderer av kriminalitet.

Biden viser så tydelige tegn på demens at han er lett å skyve ut for den som vil.

Men det Tucker trekker opp er noe større og mørkere. Han kaller det «permanent Washington». Den permanente klasse som styrer USA. Den er ikke demokratisk valgt. Den er ansiktsløs og den er blitt stadig mer selvbevisst med årene.

Det var trolig den som drepte John F. Kennedy i 1963.

Den politiker som legger seg ut med permanent Washington blir tatt ned.

Richard Nixon er den mest populære presidenten i amerikansk historie. Ingen har blitt valgt med et større flertall: 17. millioner. Men i folks bevissthet i dag er han kjent som en kriminell.

En dag i juni 1973 mottar Nixon CIA-sjef Richard Helms. Samtalen blir tatt opp. Nixon sier: -Jeg vet hvem som drepte John. (Han mener JFK). Helms sier ingenting.

Fire dager tidligere har det vært innbrudd i Demokratenes valgkamphovedkvarter i Watergatekomplekset. Fire av de fem innbruddstyvene hadde en bakgrunn fra CIA, kan Tucker fortelle.

Bob Woodward var en marineoffiser som hadde jobbet i Pentagon med klassifiserte oppgaver. Av uklare grunner sluttet han og begynte i en lokalavis Metro. Men derfra rykket han opp til å bli reporter i Washington Post. Der rullet han opp Watergate-innbruddet sammen med Carl Bernstein. Sammen hadde de en Deep Throat, som de møtte i kjelleren på et parkeringshus. Det hele hadde et mystisk skjær. En hemmelig kilde i byråkratiet fortalte dem hvor de skulle lete. Vi kjenner forløpet: Det endte med at Nixon måtte forlate presidentposten for ikke å bli stilt for riksrett.

Men det er mer enn som så i denne historien: Vi vet nå at Deep Throat var ingen ringere enn Mark Felt, visesjef i FBI. Da Herbert Hoover døde, overtok Felt hans hemmelige arkiv:

On the day of Hoover’s death, Hoover’s secretary for five decades, Helen Gandy, began destroying his files. She turned over twelve boxes of the «Official/Confidential» files to Felt on May 4, 1972. These contained 167 files and 17,750 pages, many of them containing derogatory information about individuals whom Hoover had investigated. He used this information as power over them. Felt stored the files in his office.

Felt visste hva han gjorde da han foret Woodward med informasjon om hvor han skulle lete:

From the day of the break-in, June 17, 1972, until the FBI investigation was mostly completed in June 1973, Felt was the key control point for FBI information. He had been among the first to learn of the investigation, being informed the morning of June 17.[40] Ronald Kessler, who spoke to former Bureau agents, reported that throughout the investigation they «were amazed to see material in Woodward and Bernstein’s stories lifted almost verbatim from their reports of interviews a few days or weeks earlier».[41]

Watergate som politisk skandale var derfor ikke den journalistisk bedriften som 68’er-generasjonen solte seg i. Det var en styrt lekkasje med et politisk motiv: Å fjerne Nixon.

Man hadde forberedt palassrevolusjonen ved først å kompromittere visepresident Spiro Agnew for skattesnusk. Inn kom Gerald Ford som hadde sittet i Warren-kommisjonen som hvitvasket CIA for innblanding i Kennedy-attentatet.

Da Nixon gikk av sto Ford klar til å overta.

Nixon var klar over at mektige krefter ønsket å styrte ham. Han var ikke klar over innbruddet i Watergatebygningen på forhånd, men gjorde dumme ting i ettertid som ga hans motstandere vann på mølla.

Det scenariet Tucker trekker opp virker å ha modnet over lang tid. Først nå er det man kan trekke linjene tilbake helt til Watergate og drapet på JFK.

Det er en skremmende innsikt og den peker frem mot dagens politiske klasse som ga fullstendig blaffen i all aktsomhet da Trump ble valgt.

Den første de tok ut var nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det var to personer Obama advarte Trump mot før innsettelsen: Kim Jong-Un og Michael Flynn.

Fire dager etter innsettelsen kom to FBI-agenter på besøk for å intervjue Flynn som ante fred og ingen fare. Han skulle etter reglene ha varslet det juridiske kontoret i Det hvite hus, men med sin lange fartstid som leder av Defence Intelligence Agency var han tillitsfull.

Det var derfor Obama og hans folk ønsket å ta Flynn ut. Han visste for mye og som nasjonal sikkerhetsrådgiver kunne han grave opp mange lik. Det har aldri vært foretatt noen revisjon av CIA. Sikkerhetsstaben hadde vokst til et monster.

For et par dager siden ble det kjent at det er 200 milliarder dollar som Pentagon ikke klarer å gjøre rede for. Det er så mye penger i omløp at mange ser sitt snitt til å sko seg. Det er ikke foretatt noen revisjon av de minst 110 milliarder dollar som har gått til Ukraina.

Den politiske klassen i Washington har begynt å spise av lasset. Det er et tegn på dekadanse og galopperende korrupsjon. Hvis systemet ikke reagerer vil alle til slutt stjele.

En forutsetning for korrumperingen av USAs elite er at mediene gikk inn som lojal støttespiller. Medier er som Hollywood: Det gjør folk til stjerner. Sex og penger har en uimotståelig tiltrekning.

Avsløringen av Bob Woodward som en journalistisk konspiratør sammen med en FBI-sjef for å ta ned presidenten er et forelegg til scenariet mot Trump.

Det tar all æren av det liberale Amerikas stjerne og avslører en korrupsjon som ikke tåler dagens lys.

Tucker spiller her en uvurderlig rolle på den journalistiske hovedscenen. Han gjenreiser journalistikken slik vi trodde den var.

Ofrene blir jegere, som Steve Bannon sier.

 

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Felt

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.