Capitol Hill er på tredje året omringet av et høyt gjerde. Stort tydeligere kan ikke Biden-regimet signalisere at de har overtatt Kongressen og at folket skal holde seg ute. Symbolikken er påfallende. Hvilken politiker ønsker så demonstrativt å vise at i Folkets hus er folket uønsket?

Selvfølgelig får folk dette med seg. Det føyer seg inn i rekken av in your face-tiltak som denne administrasjonen har stått for fra første dag.

Den norske eliten hyller Biden-regimet. Det er deres. Eller som Civita sa om Ukraina-krigen: Storbritannia og USA er tilbake i rollen som vi kjenner dem fra annen verdenskrig og den kalde krigen.

Civitas Eirik Løkke er blitt det nye USA-orakelet i NRK radio. Han vet akkurat hvordan han skal sminke den døde. I Aftenposten hoverer Christina Pletten.

For to år siden kokte det da Trump-tilhengere invaderte Capitol Hill. Det er mye vi ikke vet om denne hendelsen, og de skueprosessene som Biden-regimet har satt i gang er Russland verdig. Det er utenkelig at vestlige borgere skulle se den parallellen, derfor hamrer amerikanske medier og Demokratene løs med «verre enn 911, Pearl Harbour», overdrivelser som er helt groteske om et tre timer lang  forstyrrelse som kostet fem demonstranter livet og ingen politi.

6. januar-høringene gikk ikke hjem hos amerikanerne.

Europeerne vet ingenting. De hører bare den vanlige kakofonien.

Den hamrer nå løs om Ukraina. Også der er det mye informasjon som drukner i støy. Folks engasjement avtar. De klarer ikke selge en krig hvor de har svin på skogen. Naftali Bennetts opplysninger om at Biden-regimet og Boris Johnson torpederte våpenhvileforhandlinger, blir ikke glemt så lett.

Europeerne begynner å føle det samme som amerikanerne: Eliten bruker krigen til å mele sin egen kake.

Nasjonen de representerer mangler forsvar.

I Oklahoma overtok transaktivister delstats-kongressen for å protestere mot begrensninger i kirurgi av mindreårige, propaganda i skolene etc. Demonstrantene ropte «folkemord» – genocid.

Noen betaler dem, type George Soros, og lager slagordene. Nazi, folkemord, språklige atombomber som tømmer ordene for mening.

Støyen i det offentlige rom drukner en samtale om hva som virkelig skjer «der ute».

Levealderen i USA har sunket til det laveste nivå på 25 år. Over 100.000 dør av fentanyl. Hvert år. Kriminaliteten eksploderer, særlig i Demokratisk styrte byer. Inflasjonen er fortsatt høy. Grensen i sør er borte, derfor sier gjerdet rundt Capitol Hill alt.

Eliten er i en mental beleiringstilstand. I mens doper den ned befolkningen. En industri vokser. Marihuana-omsetningen. Biden-regimet vil åpne sentra for tunge stoffer i de store byene. De vil at folk skal dope seg og dø. Det er ingen overdrivelse.

I storbyene må du se deg for for ikke å trå i menneskebæsj, mens folk bor på gata og røyker meth eller fentanyl. Før var det Indias storbyer, nå er det Amerikas.

Demokratene og mediene bryr seg ikke.

De heller bensin på bålet.

Det første Biden gjorde da han tiltrådte var å fjerne muren i sør, slik at millioner av fremmede kunne strømme inn i USA. Det har nå kommet over fem millioner og Washington ønsker å gjøre det enda lettere å krysse grensen, som kontrolleres av kartellene.

Biden og kartellene samarbeider. Biden er fullt klar over at fentanylen flommer inn i USA, at sex-trafikken blomstrer som aldri før, også med barn.

Dette er mannen som hadde et slikt forhold til sin datter Ashley som barn at hun ble seksuelt grenseløs som voksen.

Det samme gjelder Hunter – grenseløs, med drugs, sex og penger.

Denne dekadente familien hater Middle America med sin fedrelandskjærlighet, patriotisme, våpen, pliktfølelse og tro. Bidens er det motsatte av denne klassen som Amerika hviler på. Derfor har Washington-eliten gått til krig mot den og kaller dem domestic terrorists.

Washington sier til Middle America: Vi bryr oss ikke om dere. We don’t care. Dere kan bare dø.

Det eliten har pumpet folk fulle av er foruten narko, woke:

Biden hater Middle America, den solide middelklassen som bærer landet. Han vil heller ha trans og woke. I praksis vil det si dommere som ikke kan forfatningen. Senator John Kennedy spurte en dommerkandidat Charnelle Bjelkengren som var oppe til høring, hva var paragraf fem i forfatningen. Hun måtte beskjemmet innrømme at hun ikke visste. -Hva med paragraf to? Hun husket ikke det heller.

Men hun hadde riktig hudfarve.

Vesten er på vei ned samme hull: Vi har forlatt prinsippene om ytelse målt etter resultater og går nå etter karakteristika som hudfarve, sex og religion.

Dette for å skape enhet ut av en ny global verden der alle folkeslag skal smeltes sammen. Dette er like grandiost som nazismen og kommunismen.

Det kommer også til å få samme katastrofale resultat.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.