Etterhvert som utviklingen i USA går fremover i byks, er det ting som blir klarere. Det virker sannsynlig at revolusjonen som Demokratene slapp løs i gatene sommeren 2020, ikke var noen spontan handling, men fulgte en plan.

Trumps seier i 2016 hadde rystet Demokratenes grep om den hvite arbeiderklassen. Høsten 2020 lå det an til at han skulle klare å øke oppslutningen blant svarte og latinos. Da ville seieren være sikret. For å skape noe som var større, slapp Demokratene, Big Tech og Corporate America løs BLM og Antifa. Volden skulle skremme borgerne og Republikanerne til taushet. Båndet mellom Demokratene og mobben i gatene lå opp i dagen. Kamala Harris var med å samle inn penger til kausjonsfond for aktivistene.

Trump var den eneste som sto imot. Han ble sviktet av sine egne og den militære ledelsen. Trolig vant han med et valgskred. For å overskygge dette og rette oppmerksomheten andre veien, blåste Demokratene 6. januar opp til noe på linje med 9/11. De sa det med rene ord.

Så snart seieren var sikret, begynte Biden og hans folk planleggingen av hva som skulle skje 20. januar. De ville ta USA med storm. Forandringene skulle skje i et tempo som ville blåse Republikanerne over ende.

Det har slått til. Det eneste Republikanerne klarer er å si, er det de er imot. Mot åpne grenser, mot ny valglov. Mot våpenkontroll. Men de har ikke styrke til å formulere sin egen politikk. Det er det bare Trump som har.

Den enorme mediemotstanden mot Trump er nå vendt til en allianse mellom mediene og Biden.

Blokkeringen av medienes tilgang til grensen i sør rimer dårlig med at alt er under kontroll. Men flere sier nå at dette er en krise som er skapt med viten og vilje.

Hvorfor ønsker Biden en invasjon av uutdannede mennesker som ikke snakker engelsk, midt under en pandemi?

Administrasjonen vet at den 2.000 miles lange grensen kontrolleres av kartellene. Ingen slipper over uten å betale. Det er snakk om milliarder av dollar. Mennesketrafikken gjør det også lettere å smugle narkotika. Det er snakk om metamfetamin og fentanyl som er laget i hypermoderne laboratorier med kjemiske substanser levert fra Kina. Forbindelsen med Kina går langt tilbake. Kineserne har giftet seg inn i kartellene. En kineser ble for en stund siden arrestert i Mexico med 200 millioner dollar i cash.

Mennesketrafikken og narkotrafikken er derfor enn gavepakke til USAs fiender. Bare den som gir blaffen i sitt eget land, tillater en slik utvikling.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.