Venstresidens mål og metoder er ganske klare: Ved å skaffe seg total kontroll over mediene og straffe de som mener noe annet, kan man rulle ut de store propagandakanonen mot høyresiden. Venstresiden definerer fienden som er forsvarsløs.

Det er nå kommentatorer på amerikansk tv som mener at Tucker Carlson bør arresteres. Demokratene er ved å kjøre USA i grøfta og det eneste de har å falle tilbake på er hatretorikk. De forsøker å spille på  splittelse og brunbeising av Republikanerne. MAGA-folket fremstiller som ekstreme hvis de våger å forsvare landet sitt mot mssseinvasjon i sør.

I NTB sitter Nils-Inge Kruhaug. Han skriver en lang artikkelen som skal bevise hvordan «moderate Republikanerne» er ulv i foreklær. Han klarer å skrive om «konspirasjonsteorien» befolkningsutskiftning, uten å nevne hvor mange som hver måned strømmer over grensen. Det fenomenet han og NTB mener er fantasi har pågått helt siden Biden tiltrådte, og om en uke vil alle innskrenkninger bli opphevet. Da opphever Biden-regimet Title 42 som var en coronabestemmelse som gjorde det mulig å sende ulovlige migranter tilbake til Mexico.

Tallene bare fortsetter å stige. I april kom 235.000. Kapasiteten er sprengt. Kriminaliteten eksploderer, men Alejandro Mayorkas, leder av Departement for Homeland Security, svarer alltid at situasjonen er under kontroll.

NTB omtaler ikke invasjonen i sør. Heller ikke mangel på spebarnspulver. Eller hvor sterkt inflasjonen sender vanlige amerikanere ut i fattigdom.

Da Trump var president omtalte NTB hvert eneste handelsunderskudd med Kina og hver eneste meningsmåling som slo negativt ut. Nå er den store glemselens slør trukket over hvor dårlig det går i USA.

Det eneste som gjenstår er kampen mot høyreekstreme. Der er norske medier eksperter.

Flere antatt moderate republikanske senatorkandidater fremmer den høyreekstreme konspirasjonsteorien om utskifting av den hvite befolkningen.

Teorien, som Anders Behring Breivik og massedrapsmannen i Christchurch på New Zealand begrunnet sine angrep med, går ut på at det fins en hemmelig konspirasjon om at den hvite befolkningen i Europa skal byttes ut med en muslimsk befolkning.

NTB fortsetter hvor de slapp da Trump forlot scenen. Man hopper over alt Biden og hans folk har ødelagt og kan bruke reaksjonen på denne politikken som ammunisjon mot velgerne. Det er ganske fiffig og kynisk. Men det forutsetter at velgerne er idioter.

NTB skriver ikke om Bidens mentale forfall og alle hans feilsnakkinger, meningsløsheter og stamming. Ser man på talen i Buffalo tirsdag var det en famlende, svak politiker. Ingen kraft eller overbevisning. Han er helt avhengig av teleprompteren.

Det NTB driver med er ikke journalistikk. Det er bedrag. At man gjør det i flokk er ingen unnskyldning.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.