Donald sammen med broren Robert i 1999. De hadde en tredje bror, Fred, som drakk seg ihjel og det er hans datter Mary som har skrevet en bok med den avslørende tittelen: “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man.» Forlaget Simon & Schuster later som det ikke visste at Mary undertegnet en taushetsklausul i forbindelse med arveoppgjøret og har trykket boken og sendt den ut selv om en dommer i New York har nedlagt foreløpig publiseringsforbud. Det er krig med alle midler. Skjermdump: reddit.com

Raheem Kassam sa det best:

–Jeg forstår ikke hvorfor noen i det hele tatt kan tenke seg å stemme på Joe Biden. Det er han som er en trussel mot Amerika.

Biden lovet tirsdag å oppheve den midlertidige stansen i arbeidsinnvandring som Trump har innført pga arbeidsledigheten.

Også Norge er endret hinsides fatteevne på noen få år. Det har vært en bevisst politikk, det renner ikke inn hundretusener som får statsborgerskap uten at noen vil det. Noen holdt døren åpen.

Ikke bare det: Noen vil at det skal være likhet mellom nye og gamle innbyggere. Med det mener de at deres kultur skal være like mye verdt som vår. At de har like stor rett til landet som de som har bodd her i hundrevis av år. Det minner stygt om kolonisering.

Samtidig vil de avkolonisere vår historie og fagene på universitetene! Dette minner stygt om en maktovertagelse. Man har gearet opp til et høyere nivå.

De benytter hver anledning til å starte kampanjer som skal trykke dette ned i halsen på nordmenn. Angrepet på Bærum-moskeen og George Floyd var slike anledninger.

Det er noe helt nytt at et dødelig utfall mellom en politimann og en svart mann i USA fører til en verdensomspennende revolusjon, ikke i landene hvor det virkelig er ille, men i Vesten.

Noen meget sterke krefter ville at det skulle bli slik. De håpet å starte en bølge som skulle feie Trump ut av Det hvite hus. Men for å få til det var de villig til å gå i allianse med venstrefløyen i Det demokratiske partiet som er i allianse med BLM og Antifa.

Ingen vet hvor dette ender. Laura Ingraham sier at kulturrevolusjonen ikke kommer til å stoppe opp, selv om Biden blir valgt. Da vil alle hindringer være borte og den vil rulle videre.

Joe Biden ga sin første pressekonferanse på 90 dager i en gymsal i Wilmington tirsdag. Han klarer ikke svare på om han vil beskytte statuene som veltes og svarer «javel, nei»: Statuene bør få stå, men de er jo over dårlige mennesker.

Alle kan se hvor dårlig det står til med Biden. Men anti-Trump-mediene hyller ham som enestående. NTB er tause om alle hans blemmer, som da han sa at 120 millioner har dødd av covid – i USA.

Mediene er selve limet i strategien for å gjenvinne makten og de gjør det ved å demoralisere borgerne: Ved å brukte frykt og katastrofescenarier.

Anthony Fauci har ikke samme respekt i USA lenger. Han oppfattes som klart pro-Biden. Fauci sier både at folk må holde seg hjemme og han vil ha fortsatt lockdown. Samtidig protesterte han ikke da Demokratiske politikere tillot massedemonstrasjoner for BLM.

Den samme dobbeltmoralen ser vi her overfor venstresidens ansamlinger. Deres ytringsfrihet står over vårt smittevern. Vi tar budskapet.

De som tror at det som skjer i USA ikke handler om Europa, tar feil. Den galskapen som raser i USA kommer hit. Det politiske sentrum i norsk politikk opererer synkront med den amerikanske venstresiden.

Alt mediene gjør er gearet mot å holde befolkningen i age og demonisere Trump, slik at de ikke skal oppdage at det er han som er garanten for et trygt og sikkert samfunn.

Med Biden fortsetter kulturrevolusjonen og lovløsheten.

Trump tvitret tirsdag: Lone Warrior. Han går veien alene om han må. Den tause majoritet vokser.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂