Byråene er ikke bare snille mot Biden. Alderen synes. Her fra en opptreden i Wilmington søndag. Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Under det Demokratiske konventet forsvant linjen One nation under God flere ganger fra den patriotiske eden. Første gang trodde jeg det var en tilfeldighet, annen gang skjønte jeg at det var med vilje, sa Trump. Han forsto hva det betyr: Demokratene ønsker å kvitte seg med at det er et ubrytelig bånd mellom USA og Gud.

Kulturrevolusjonen som eksploderte i særlig Demokratisk styrte byer, er antikristelig anti-historie. Den minner om de mørkeste perioder i vestlig historie, og vi har ikke sett slutten på revolusjonen.

Men dette er så ekstremt at det har utløst en motreaksjon.

Eric Metaxas er en kjent videoblogger som i juli var gjest hos Tucker:

Den demoniske siden ved BLM og Antifa kommer ikke frem i norske medier. De har selv en rem av samme hud.

Men venstresiden har begått noen feil som gjør at folk våkner. Den første alvorlige var da anti-Trump-medier og Demokratene tillot protestene å bli voldelige. Mobb er ingen stemmesanker. Biden ble tvunget til å ta avstand, lenge etter at sentrum i flere byer lå i aske.

Men han klarer ikke kvitte seg med tankene og refleksene som gjør at han overfører nazismen på Trump. Nylig sammenlignet han Trump med Goebbels.

He’s sort of like [Joseph] Goebbels,” Biden said of Trump. “You say the lie long enough, keep repeating it, repeating it, repeating it, it becomes common knowledge.”

Biden har holdt på med dette helt siden Trump meldte seg på. Han koser seg med å rulle Trump i disse ordene. Akkurat slik venstresiden i Norge også har gjort. Folk har vært forsvarsløse, og det har økt nytelsen.

Nå forlanger foreningen av Republikanske jøder at Biden skal unnskylde. De finner seg ikke i misbruket av nazi-begrep.

In a statement, RJC Executive Director Matt Brooks said: “The rule in debate is that if your only argument is to call your opponent a Nazi, you have no argument at all. Instead of engaging in a debate on policy, Joe Biden has descended to name-calling and Holocaust references.

“There is no place in political discourse for Holocaust imagery or comparing candidates to Nazis. It’s offensive and it demeans the memory of the Holocaust, the suffering of the victims, and the lessons we must learn from that terribly dark chapter of history. Joe Biden has been in politics long enough to know this. To diminish the horrors of Goebbels and the Nazis by trying to attack the president with that comparison is, as we say, a shanda.

Dette er skarpt observert: Den som må ty til nazi-sammenligninger, har ingen argumenter.

Biden synes å tro at dette er effektive angrep. Biden hører ikke at disse skjellsordene har gått ut på dato.

Han karakteriserer Trump som nærmest dum, både utenrikspolitisk og innenrikspolitisk. Tror han på hva han selv sier?

“He doesn’t know how to debate the facts. He’s not that smart,” Biden also claimed. “He doesn’t know much about foreign policy, he doesn’t know much about domestic policy. He doesn’t know much about the detail.”

Biden stiller seg laglig til for hogg hvis han velger en slik tilnærming: Han var selv 47 år i Washington. Hvor er hans resultater?

Fra en annen vinkel kommer Holocaust og hjemsøker Demokratene.

Den nye superstjernen Alexandra Ocasio-Cortez var tilmeldt til 25-årsdagen for attentatet på Yitzhak Rabin. Men da hun gjennom en journalist fikk høre at Rabin ga ordre om å brekke bena på palestinske demonstranter under den første intifadaen, meldte hun avbud.

Det fikk en israelsk venstreorientert til å si:

Israeli leftwing writer Hen Mazzig warned that Ocasio-Cortez heralds an “antisemitic future” for the Democratic party.

“AOC doesn’t care about Jews. She tokenizes us, meets with antisemitic leaders (remember her Jeremy Corbyn endorsement?), never speaks out about antisemitism, and minimizes the Holocaust.”

“If she’s the future of the Democratic Party, it’s an antisemitic one,” he added.

Det har vært tydelig en god stund nå. Muslimske Brorskaps Linda Sarsour slapp til på Demokratenes konvent.

Det er hele venstresiden som dreier i antisemittisk retning, og Vest-Europa er verst ute. Her er det svært dårlig med immunforsvar.

Hat mot Gud og hat mot jøder er forbundet. Begge disse trekkene finner vi hos det nye venstre som er i allianse med islam.

Det er her Trumps genius kommer inn. Trump senser at vi befinner oss i et historisk øyeblikk. Amerikanerne mobiliserer mot disse kreftene, og Trump får den historiske sjansen til å utnevne en tredje høyesterettsdommer.

Amy Coney Barrett kan meget vel bli nøkkelfiguren som redder USA fra kaos etter valget. Demokratene hadde tenkt å skape kaos, med vold i gatene og konstitusjonell paralyse. Alt ville da vært mulig: Når visejustisminister Rod Rosenstein fantaserte om å avlytte Trump og få ham avsatt etter grunnlovstillegg 25, hva kunne ikke Demokratene funnet på hvis valget var blitt et kaos?

Da ville vi hørt ropet om at de militære skulle redde situasjonen og avsette Trump.

Demokratene har hatt et rullerende kupp gående siden våren 2016. Nå hadde de frembrakt en krise så stor at det kunne være mulig. Går det i det hele tatt an å fatte hvor Demokratene har sin ondskap fra?

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.