NTB skriver at statsadvokaten på Manhatten, Cyrus Vance jr. «undersøker om Trump brøt loven om valgkampfinansiering ved å betale en pornoskuespiller og en tidligere Playboy-modell for å holde munn om forholdet til ham under valgkampen.» Men leserne får ikke vite at den samme Vance går inn for å avskaffe all kausjon, slik at selv kriminelle som gjør seg skyld i alvorlige forbrytelser kan slippes rett ut på gaten igjen. Vance er på linje med ordfører Bill de Blasio som mener at politibudsjettet kan skjæres ned med 9 milliarder uten at det gjør noe. New York er igjen på vei til å bli en farlig by. At Demokratene er radikalisert i en grad som er vanskelig å fatte for selv norsk venstreside, får ikke publikum vite. Foto: Eduardo Munoz/Reuters/Scanpix

 

Hetsen mot Trump og skamrosen av Biden er noe av det mest groteske vi har vært vitne til. Det er løgn satt i system. Nå skal mediene vinne valget for en dement kandidat. Mediene får demonstrert sin makt til å få folk til å tro hva som helst. Samtidig tar de ytringsfriheten fra de som protesterer.

 

Tom Friedman i the New York Times skriver at Joe Biden bør forbli i kjelleren i Delaware og ikke stille til debatt mot Trump. Mediene har påtatt seg å skyve Biden over målstreken, men da må han holdes under kontroll.

Mediene vil sørge for at alle storier fra valgkampen er negative historier om Trump. I dag er det om høyestrett vil pålegge ham å utlevere selvangivelsen.

NTB har en lang forhåndssak full av insinuasjoner som ikke er i god tro.

Gransking i Kongressen har blant annet stilt spørsmål om det fins sensitive finansforbindelser til Russland, og om han har benyttet seg av tvilsomme hull i lovverket for å unnlate å betale skatt på 90-tallet og 2000-tallet.

«Granskning i Kongressen» vil si Demokratene og Demokratene lyver over en lav sko. NTB skyver dem foran seg og fører brukerne bak lyset ved å unnlate å fortelle det opplagte: At Bob Mueller og hans team på 40 saumfarte Trump og hans medarbeidere på alle bauer og kanter i nesen to år, men alle fullmakter. De fant ingenting.

Venstesiden liker å snakke om konspirasjonsteorier. Det er de som har konstruert den mest giftige, omfattende konspirasjonsteori om Trump. Den har kjørt i fire år og mange amerikanere er lei den. Men halvparten av amerikanerne tror på konspirasjonen.

Joe Biden sier så sent som onsdag at det er «overveldende bevis» for at han er i lomma på Putin.

Bidens angrep på Trump er usammenhengende og ufokusert. Men anti-Trump-mediene sørger for at han skånes. Sjekk hvor mange ganger NTB har nevnt Bidens forsnakkelser eller blundere. Zero.

De samme mediene som terper på Trumps finanser, sier ingenting om Bidens korrupsjon: At han sørget for å få sparken riksadvokaten i Ukraina som gikk Hunter Bidens selskap Burisma etter i sømmene. At han tok sønnen med til Kina. Få dager senere mottar Biden jr. en investering på 1,5 milliard dollar fra Bank of China.

Dette er ikke påstander. Det er bevist. Fakta.

Det er dette som gjør at det politiske klimaet i USA er blitt så giftig.

Black Lives Matter har gjort det enda giftigere.

NRK er PR-kanal både for Demokratene og BLM: Det finnes ingen nedre grense for hvor dypt NRK kan senke. Ett innslag i Dagsnytt 18 handlet om et nederlag for Trump kunne utløse vold.

Før har Biden og Hillary tvilt på om Trump vil gå av frivillig. Nå luftes tanken om at han vil forsvare seg med vold.

Studio er helt blank når slike spørsmål kommer opp. Det var Lilla Sølhusvik som stiller naive spørsmål om bevæpning. Studios naivitet gir Magnus spillerom til å fore lytterne med sprøyt:

Det mest utrolige var at han sa at det ikke hadde vært politisk vold i Black Lives Matter-demonstrasjonene. Det var kriminelle som sto for plyndring og vold. Magnus befinner seg i Bergens-området, men er mentalt helt lost. Har han ikke fått med seg drapene i Seattle, i Atlanta, eller advokatene som er arrestert for å kaste brannbomber mot politiet? Er det kriminelle som vil defund the police, eller er det Demokratene?

Magnus er ikke dum. Han vet at det foregår en kulturrevolusjon i USA som forsøker å velte hele systemet. Det er han ikke helt bekvem med. Kanskje sannheten vil alarmere lytterne? Da heller pynte på sannheten så den bli ugjenkjennelig.

Det er denne journalistikken skattebetalerne er tvunget til å være med å finansiere etter at lisensavgiften ble avskaffet.

Erna vet at folk ville sagt opp NRK hvis de kunne.

Hun foretrekker at innbyggerne heller blir antiamerikanere enn anti-NRK.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.