Liberale er den største trusselen mot svartes fremgang, skrev den kjente forfatter og filosof Thomas Sowell. Herschel Walker er et godt eksempel. Han har vært en suksess med alt han har gjort hele livet. Fra akademia, til profesjonell sport til forretningsverdenen, Walker har bevist at alle fra enhver rase eller sosial status kan realisere den amerikanske drøm. Og hvis de mislykkes er det ikke nødvendigvis andres feil.

Jeg ble mobbet som barn. Jeg vil ikke la media eller demokratene mobbe meg nå. – Herschel Walker

«Trash talk»  er vanlig i sport, skriver Herschel Walker som spilte «running back» i NFL i 12 sesonger.  Enten det er lettsinnet eller nasty, fortsetter han, så er hensikten den samme: å skremme motstanderen din og få dem til å miste fokus og føle seg mindre trygge på sin evne til å vinne. Walker har spilt for Dallas Cowboys, Minnesota Vikings, Philadelphia Eagles og New York Giants. Han har vært medlem av  USAs bob-slede team ved vinter-OL 1992, og fra 2018 til 2020 fungerte han i President’s Council on Sports , Fitness og ernæring under president Donald Trump. Walker lanserte sin første politiske kampanje i Georgias Senats.valg i 2022 og vant den republikanske nominasjonen med 68% av stemmene. Han vil møte den sittende demokratiske senatoren Raphael Warnock i mellomvalget.

Walker er en «true American hero» som har opplevd den amerikanske drøm. Men det skulle en ikke tro hvis en lytter til venstresiden. Hans politikk, meninger og ikke minst hans vennskap med Donald Trump, har gjort at mange demokrater og media angriper ham, ofte gjennomsyret av rasisme. Og dessverre opplever mange konservative svarte og andre minoriteter den sammen behandling fra venstresiden. Joe Bidens «If you have a problem figuring out whether you’re for me or Trump, then you ain’t black,» var ikke bare tomme ord. Det er tankegangen til demokratene, og de beviser det utallige ganger, og nå er Herschel Walker deres skyteskive. Han har nå i venstresidens elites øyne «gone from hero, to zero.»

Demokrater og deres venner i media driver med sin egen form for trash talk når det kommer til mellomvalget, skriver Walker. De vifter rundt med sine meningsløse målinger eller siterer en «ekspert» som vil få oss til å tro at republikanske senatskandidater er svake, president Joe Biden har hatt noen store suksesser, demokratenes fundraising-tall gir dem en enorm fordel, og republikanerne kan umulig vinne tilbake Senatet. Ingenting av dette er sant. Det er ikke noe mer enn en skremselstaktikk designet for å skremme, undertrykke, og ta motet fra republikanske kandidater og velgere.

Til mine medkollegaer, ikke fall for det. Primærvelgerne valgte oss, ikke fordi vi ser ut og høres ut som sleipe politikere, men fordi vi ikke er politikere. Det vil være en fordel i mellomvalget siden de ansvarlige politikerne har laget et så forferdelig kaos.

Når det gjelder Bidens «suksess;»  det eneste han og demokratene har lyktes med, er å gjøre oss utrygge, svake, woke, og blakke. Demokrater og media kan prøve å spinne alt de vil, men det vil ikke fungere. Folk vet sannheten. De kjenner sannheten i lommeboken hver eneste dag.

Det står mye på spill, og han oppfordrer velgerne til ikke å trekke seg fra kampen, for det har han aldri gjort. Han er sikker på av vi ser og hører de samme tingene på kampanjeturneen som han gjør: Enorme mengder mennesker som er opprørt over hva Biden og demokratene har gjort med dette landet på bare et par år.

De ser på oss som det siste beste håpet for å snu ting og bevare våre friheter. De ser på oss for å redde landet fra en gruppe mennesker som gjør sitt beste for å ødelegge det. Velgerne er lei av kriminaliteten. Kaoset ved grensen. Skyhøye mat- og bensinpriser. Svakhet i utlandet. Offentlige utgifter ute av kontroll. (Forresten, disse menneskene snakker ikke med meningsmålere. De går stille i dørene. Men de stemmer!) Ignorer drittpraten til «talking-heads». Det er ikke basert på virkeligheten. Hør på velgerne. «Keep pulling, keep plugging.» Sammen kan vi gjøre dette. Vi må.

Mange av oss gir opp komfortable liv fordi vi ønsker å gi  noe tilbake til landet og lokalsamfunnene som ga oss så mye. Vi trenger eller vil ikke ha makt. Makten tilhører folket, akkurat som våre grunnlovsfedre ønsket. Det er opp til oss å kreve den tilbake for dem.

Til menneskene som setter sin lit til oss, ikke fall for drittpraten heller. Ikke bekymre dere. Vi vil ikke svikte dere. Hjelpen er på vei.

Elie Mystal: – Herschel Walker is what Republicans want from their Negroes.

«Svart GOP-kandidat Herschel Walker angrepet av venstresiden,» skriver William Haupt III i en Op-Ed i Center Square.  På 232 år har det vært 11 svarte senatorer i Kongressen og over en tredjedel av dem har vært republikanere. Selv om republikanere brøt fargebarrieren i det amerikanske senatet etter borgerkrigen, blir svarte republikanere i dag foraktet av demokratene:

Man skulle tro Herschel Walker er en ideell senatskandidat siden han har vært en støtte i samfunnet og staten i flere tiår. Som en prisvinnende college og NFL-prominens eier han et selskap som sysselsetter over 800 personer. Han er også president for den største minoritetseide fjørfevirksomheten i USA, men for demokrater og liberale medier er det ikke godt nok.

Da den tidligere Heisman Trophy-vinneren kunngjorde at han ville stille til valg i Georgia, ble han et «anti-woke»-mål for liberale medier og venstresiden.  Helvete brøt løs og plutselig handlet det bare om rase siden Donald Trump hadde støttet ham! Michael Arceneaux fra The Week:

Det ser ut til at det er noen politiske fordeler ved å være en av de få svarte menneskene Donald Trump liker.  Han kalte Walker «Trumps villige nikkedukke.» Walker stiller bare fordi hvite republikanere vil stemme på ham fremfor enhver svart demokrat.

The Nations Elie Mystal, som hevder den amerikanske grunnloven er søppel, skrev i en spalte, at Walkers senatkampanje var  en fornærmelse mot svarte mennesker, og beskrev han som en animert karikatur av en svart person tegnet av hvite konservative. Walker, som er kristen, spurte Mystal om han ville sette seg ned og bryte brød med ham og diskutere problemene, men han svarte ikke.

Liberale medier og demokrater med sin brigade av svarte reportere jobber overtid for å knytte Walker til republikanere som er en trussel mot progressive. Men Walkers budskap er et løfte om å jobbe til beste for alle georgiere, både svarte og hvite. Walker er en modellborger og vellykket forretningsmann.

Som mange eks-atleter har Walker hatt problemer han gjerne vil legge bak seg, men liberale medier vil ikke la ham, og utnytter hans tidligere mentale historie. I 2008 ble han diagnostisert med multippel personlighetsforstyrrelse, noe han aldri la skjul på. Han skrev en bok om det for å lære andre hvordan de skal håndtere det, og krediterer sin fornyede tro på Herren for å ha snudd livet hans. Han er en utrettelig talsmann for de med psykiske lidelser. Målet hans er å utvide mentale helseressurser for amerikanere hvis han blir valgt.

Nøkkelen til å bli bra igjen er å innse sine feil og ta ansvar for dem. – Herschel Walker

Demokratene avskyr svarte republikanere, skriver Haupt, og venstresiden bruker sin utprøvde metode for å diskreditere svarte republikanske kandidaten akkurat som de gjorde med høyesterettsdommer Clarence Thomas. De kaller alle svarte skibenter og aktivister til handling og oversvømmer redaksjoner med uavbrutt baktalelse av Walker, som alltid har vært republikaner. Og sønnen hans, Christian, er en frittalende republikansk aktivist. Det første profesjonelle fotballaget Walker spilte for var eid av Donald Trump, og han har  jobbet med Trumps to presidentkampanjer. Nå hjelper Donald Trump sin venn Herschel Walker med hans kampanje, og sier han har det som trengs for å være en stor senator.

Walker har unngått engasjement i radikal rasepolitikk, noe som gjør demokratene rasende . Han ønsker å ta opp rasespørsmål fredelig med lovgivning, ikke opptøyer eller forstyrrende demonstrasjoner. Og han nekter å skylde svartes sosiale problemer på hvite Amerika. De prøver å karaktermyrde ham, og målet deres er å utestenge ham fra samfunnet for alltid. Den dagen han kunngjorde at han stilte til valg ble han «venstrefiende nummer én». Nå som han har vunnet primærvalget, vil de fordoble sine grusomme angrep!

I begynnelsen av august sa Elie Mystal, som også er svart, i et MSNBC-intervju at det er helt tydelig at Walker er  uintelligent og tydelig ikke har uavhengige tanker. Og blir han valgt vil han gjøre det han får beskjed om.  Mystal, en ytre-venstre politisk kommentator er korrespondent for The Nation, sa Walker er akkurat den republikanerne vil ha  fra negrene sine; «what Republicans want from their Negroes.»

Før valget uttalte Walker hvor dypt såret han var når Trump ble kalt rasist. Det gjør vondt langt inn i sjelen hans:

Folk som tror det vet ikke hva de snakker om, sa den tidligere Dallas Cowboys-stjernen. Da jeg vokste opp i Deep South, så jeg rasisme på nært hold. Jeg vet hva det er, og det er ikke Donald Trump. Han viser hvor mye han bryr seg om sosial rettferdighet og det svarte samfunnet gjennom sine handlinger, og handlingene hans snakker høyere enn stigma eller slagord på en trøye. Han fortsetter å kjempe for å forbedre livene til svarte amerikanere og alle amerikanere.

Som når vi spør hvem er de virkelige facistene, kan vi spørre hvem er de virkelige rasistene.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.