Joe Biden landet lørdag kveld i El Paso for å bli orientert om forholdene på grensen. Han drar videre til Mexico der han deltar på et toppmøte med Trudeau og Obrador. Biden har sluppet inn 5,5 million illegale siden han tiltrådte, og kapasiteten er helt sprengt. Forholdene i grenseområdene er lovløse og det flyter av fentanyl.

Flyplassen i El Paso var overfylt av illegale. Den måtte ryddes opp for å se ordentlig ut når presidenten skulle komme.

Biden har fått mange spørsmål om hvorfor han ikke har besøkt grensen før. Nå flyr han rett inn i en storm: I Mexico har det brutt ut åpen krig mellom myndighetene og Sinaloa-kartellet etter at de militære arresterte sønnen til El Chapo. Det kunne virke som om arrestasjonen var et bestillingsverk med tanke på Biden. Nå sies det at sønnen ikke kommer til å bli utlevert til USA likevel.

Lenger sør er det brutt åpent opprør i Brasil i protest mot et valg mener var rigget.

Også Biden har en slik anklage hengende over sitt hode. I så fall er han en illegitim president som fra første stund gikk i gang med å ødelegge USA gjennom ulovlig innvandring, pengetrykking, inflasjon og stans i utvinning av olje og gass.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.