Fredag forsøkte over 1036 migranter å krysse grensen mellom Mexico og USA ved El Paso i Texas. Det er ny rekord for størrelse på enkeltgruppe av migranter som krysser grensen. Den forrige rekorden ble satt i forrige måned og var på 424 personer.

I 2018 stanset grensepolitiet 13 grupper hvorav det var flere enn 100 personer. Denne våren ser vi ofte det antallet i løpet av en enkelt dag, sier Brian Hastings, lederen for grensepolitiet.

Donald Trump skrev at demokratene nå må fikse hullene i grensegjerdet.

“Yesterday, Border Patrol agents apprehended the largest group of illegal aliens ever: 1,036 people who illegally crossed the border in El Paso around 4am. Democrats need to stand by our incredible Border Patrol and finally fix the loopholes at our Border!”

 
BBC    MSNBC

Kjøp Oriana Fallacis bok her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.