Når historien om USA og den vestlige verden skal skrives vil narko figurere høyt på listen over faktorer som ødela oss. Ikke bare fysisk, men også spirituelt.

Biden-familien er selv et grelt eksempel. Hunter har vært avhengig i mange år og har hatt utallige opphold på avvenningsklinikker. Narko er blitt like vanlig og utbredt som alkoholisme, men med mer dødelig utgang. Betty Ford var førstedame, men ble innlagt. Det samme var en hel rekke filmstjerner. Richard Burton sa en gang at lyden av isbitene i det første whisky-glasset ga gjenlyd som kunne høres i offentligheten. Nå hadde han sprukket igjen. Mange stjerner slet med piller og alkohol.

Heroin tok mange stjerner. Janis Joplin, Jimi Hendrix.

Men med meth og fentanyl snakker vi om noe helt annet. Fentanyl er 100 ganger sterkere enn heroin, så sterkt at man balanserer på dødens rand bare man tar en pille. Det er det mange amerikanere gjør, og det blir deres siste.

De som lager pillene får dem til å se ut som kopier av smertestillende. Det er vanskelig å se forskjell. Produsentene går bevisst inn for å lure kunden.

Dødeligheten er enorm. ABC News har laget en dokumentar som er verdt å se. Den viser hvordan fentanylen kommer inn fra Mexico. Etter at Biden åpnet grensen har kvantaene eksplodert. Kartellene tvinger folk til å være muldyr.

ABC-journalister er varsom med å nøste opp de politiske linjene. Men han drar til Kina, der fentanylen stammer fra. Gjett hvor? Wuhan, byen med laboratoriet som eksperimenterte seg frem til covid-19. I samme by lages fentanyl.

En journalist sier at Kina av idag ikke lenger tillater at fentanyl ferdigproduseres i Kina. I stedet sender man råvarene til Mexico, der kartellene har avanserte laboratorier. Det vi ser i dokumentaren av koking over åpen ild er kun en illustrasjon. Kartellene rekrutterer direkte fra avgangsklassene i kjemi på universitetsnivå. De kan tilby så høye lønninger at de er garantert kjemikere som sier ja.

Før tok grensepolitiet mye av narkotikaen. Med 240.000 illegale over grensen hver måned er oppgaven uoverkommelig. Fentanylen flommer inn i USA hvor den tar unge liv fra alle samfunnsklaser.

I ett county i California, Riviere, registrerte politiet 11 dødsfall på en helg. Men samfunnet – dvs politikerne og mediene – later som ingenting.Hvis noen blir skutt blir det lovendringer, men fentanylen tar livet av titusener. I 2021 var det over 100.000 overdosedødsfall. De fleste med fentanyl.

Likevel skjer det ingenting.

Problemet var stort i utgangspunktet. Da Biden-regimet åpnet grensene på vid gap spilte man kartellene rett i hendene og skapte the perfect storm.

Amerikansk ungdom betaler prisen.

Bidens egne barn har fått livene sine ødelagt av narkotika. Ikke bare Hunter, også Ashley.

Biden bryr seg hverken om sine egne barn eller USAs. Det er den totale likegyldighet og kynisme.

Kartellenes makt har vokst siden Biden overtok. Han har empowered dem. Det visste Biden på forhånd. Kartellene kontrollerer grensen på mexicansk side. Ingen kommer seg over uten dem.

Nå strekker kartellenes makt seg også på den amerikanske siden.

Dette visste Biden-regimet kom til. bli resultatet. Likevel gir de full gass. Det kan bare bety at de har en slags forståelse med kartellene om trafikken. De tjener på det og Demokratene.

De synes 100.000 døde er verdt prisen.

Det er den ultimate kynisme. Hvis dette får fortsette blir USA et ødelagt land, dvs det USA som var. Biden-regimet importerer nye borgere som han påstår er mer amerikanske enn de opprinnelige.

Det ligger en plan bak. En hensikt. Skift ut befolkningen.

Fentanyl får det til å gå litt fortere.

 

 

 

 

 

 

 Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.