Mexicos president Obrador skrev til Kina og spurte om de kunne gjøre noe med eksporten av fentanyl til Mexico som  smugles inn i USA og dreper titusener hvert år. Svaret kom fra talskvinne for kinesisk UD, Mao Ning, torsdag: Kina har ingenting med fentanyl å gjøre, heller ikke stoffene som fentanyl lages fra.

“There is no such thing as illegal trafficking of fentanyl between China and Mexico. We two countries have a smooth channel of counternarcotics cooperation and the competent authorities of the two countries maintain sound communication,” she declared.

Mao returnerte problemet til USA. Det er amerikanerne som må gjøre noe.

“The root cause of the overdose lies in the U.S. itself. The problem is completely ‘made in [the] USA.’ The US needs to face up to its own problems, take more substantial measures to strengthen domestic regulation, and reduce demand,” she said.

Alle vet at fentanylen kommer til USA enten som grunnstoffer eller i ren form. Det koster 300 amerikanere livet hver eneste dag.

Det er en slags krigføring og Biden-regimet har ikke gjort noe for å stanse den.

https://www.breitbart.com/national-security/2023/04/06/china-says-no-such-thing-illegal-trafficking-fentanyl-mexico/

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.