Vi kom litt sent i gang og må tenke oss om enda en stund, for boken til Peter Schweizer, Red-Handed: How American Elites Get Rich Helping China Win, fortsetter å generere stoff. Han dokumenterer at 23 tidligere senatorer og kongressrepresentanter begynte å jobbe for Kina så fort de var ute av politikken. Et grelt eksempel er Speaker of the House, John Boehner.

Kina befinner seg på innsiden av USA og har et vitenskapelig, militært og moralsk overtak. Det har de fått fordi den amerikanske eliten har forrådt sitt eget folk.

Det sies at Kina tar Taiwan så fort vinter-OL er over.

Biden-regimet har virket så destruktivt på USA at Glenn Beck refererte fra et internt møte på høyt nivå: Der konkluderte man med at USA begår selvmord i rasende fart. Kommer noen til å foreta seg noe?

Vi befinner oss i stormen, selv om vi ikke er klar over det. Våre medier deltar i hybridkrigen mot befolkningen ved å late som om krigen truer. Den danske statsminister la mandag frem et strategirapport, og Mette F. sa at Vesten ikke hadde opplevd noe så alvorlig som Ukraina siden den kalde krigen var over. Det er det rene sprøyt, og det kan nesten virke som om hun tror det selv. Det er en gigantisk avledning.

Virkeligheten går i oppløsning.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.