I kvelden sending legger vi ut på en reise tilbake til 2020 og jobber oss fram til dags dato. Vi skal gjennom de bastante påstandene fra myndighetene vedrørende sykdommen-hvis-navn-ikke-må-nevnes og dens kur, som har gjentatte ganger vist seg å være feil, uten at det har resultert i noe annet enn mer kansellering og heksejakt.

Våre helsemyndigheters holdninger og fremgangsmåte har ikke endret seg, og det virker som om mange har glemt, ikke bare alle feilskjærene, men også hvor ekle folk var med hverandre fra 2020 og fram til i dag. Når vi kontakter Statens Legemiddelverk og Folkehelseinstituttet bygges ikke den nedbrutte tilliten opp igjen, tvert imot. Vi ser den samme tendensen vi ser når det er snakk om pandemien og dens vaksine, som vi ser i klimakrise-kampanjen: Man velger den forskningen som passer fortellingen og unngår å fortelle den historien tallene og vitenskapen viser. Det er ensidig og flatt. Det er bare én «sannhet.»

Velkommen til kveldens sending.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.