Å tale sort er et dansk uttrykk som betyr at man lyver bevisst. Det passer på dagens mediebilde. Det begynte med Trump, nå gjelder det også alt som har med covid og pandemien å gjøre. Nakstad & co. ønsker å fortsette hvor de slapp, som om ingenting hadde skjedd.

Det har åpnet seg en stor tillitskløft, og den blir bare større for hver dag som går.

Det er de personlige historiene som gjør dypest inntrykk. For eksempel fra folk som har tatt fire vaksiner og så blir alvorlig syke av covid. De skulle tatt en femte vaksine nå i høst, men gjør det ikke. I dag hadde NRK en story om at prosenten som føler seg mentalt svekket etter covid, har steget fra 3 prosent til 9 prosent. Det er snakk om mange mennesker når utspørringen ble gjort blant 43.000.

En mistanke er sådd, og den har bare blitt sterkere etter hvert som tiden går.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.