Store, viktige nyheter som bør være på alles lepper, mørklegges og avledes med nyheter om kriser i friidretten og hva slags format innvandrere inntar nyheter i. For hvem skal vel bry seg med valgjuks, illegitime politikere, uærlige etterretningstjenester eller en fremskynding av Agenda 2030? Du kunne jo stritte imot og begå tankekriminalitet.

Tidligere CIA-topp Michael Morells vitnesbyrd om Bidens direkte innblanding i å diskreditere saken om hans sønn famøse laptop som russisk desinformasjon, ignoreres. I et velfungerende demokrati hadde journalistene ansett saken for å være et kongelig koldtbord de kunne fråtse i, men isteden later de som om ingenting har skjedd og beskjeftiger seg heller med trivielle saker som ikke risikerer å sette dem i gapestokken for hatprat.

Samtidig annonserer World Economic Forum (WEF) at de samler alle verdens såkalte ledere for å fremskynde Agenda 2030. Argumentasjonen er et akrobatisk løgnnummer med prestasjoner som ville gitt karakter F minus: Det er covid-19 og krigen i Ukraina som er skylden i økte bensin- og matvarepriser. Nå må verden få utfallslikhet fortere enn svint – det vil si, de må rane oss før resten våkner og kan gjøre motstand. Det de bruker som argumenter for tilbakegang i oppfyllelsen av målene og for å fremskynde implementeringen av dem, er lidelser de selv har påført oss med destruktiv politikk.

The New York Times og Anthony Fauci tar en annen vei, de forsøker å snike seg over på riktig side i historien med liksom-kritikk og tafatte «vi kan ha tatt feil»-utsagn. Det holder ikke, når den største organisasjonen for selvstendige leger og kirurger går hardt ut mot sykehusene for å ha tatt livet av folk på bakgrunn av myndighetenes økonomiske insentiver.

Det er blant temaene Christian Skaug og Rebecca Mistereggen tar for seg i kveldens sending.

Vi lever i spennende tider. Velkommen til Rett på sak:

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.