Redaktør Hans Rustad kunngjorde nylig at Rebecca Mistereggen tar over TV-biten i høst. Det betyr ikke at redaksjonens ansikter ikke blir å finne på skjermen, men at vi oppdaterer programporteføljen og det som hører med. I kveld kan du se pilotprosjektet produsent Dan Henry Bøhler og journalist Rebecca Mistereggen har jobbet på: Rett på sak.

Rett på sak vil ta for seg nyheter fra det siste døgnet på en litt frekkere måte enn vi har gjort i Dagsorden, og selv om gjester glimrer med sitt fravær i kveldens utgave, kan vi betrygge med at det ikke vil være normen framover.

Kveldens sending tar for seg politikeres sprøe uttalelser vedrørende ytringsfrihetskommisjonens nye rapport, siste nytt i Salman Rushdie-saken og vår store hverdagsterror: Det grønne skiftet.

Det er mulig det litt prematurt, men vi satser. Ris og ros er velkommen, spesielt i startfasen.

Rett på sak vil gå mandag-torsdag, som erstatter for Dagsorden, og fredager vil vi veksle mellom å by på live Q&A og fredagsmagasin i kjent Dagsorden stil.

Velkommen til sending.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.