«Beskyttelse», «immunitet», «frihet», «valg» og «tvang« er begreper som har gått gjennom en transformasjon det siste året. Hva har alle disse begrepene til felles? De brukes aktivt i diskusjoner vedrørende koronapandemien.

Det å være vaksinert er ikke lenger en enkel sak, for FHI har flere ulike definisjoner for hva det vil si å være vaksinert mot korona. Det samme gjelder begrepet beskyttelse, som brukes om vaksinerte som likevel smittes med sykdommen.

Som om det ikke var nok sier Bård Hoksrud i et intervju med Document at det å kreve vaksinasjon av helsepersonell med pasientkontakt ikke er tvang, fordi de kan velge å omplasseres dersom de ikke lar seg vaksinere, men er ikke det en litt ullen definisjon av hva tvang innebærer?

I kveldens Dagsorden diskuterer Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen begrepsbruken til Folkehelseinstituttet, forvirrende kommunikasjon og kommunikasjonslinjer.

Velkommen til Dagsorden.

[arve url=»https://odysee.com/$/embed/kommunikasjonen-skaper-mer-forvirring-enn-oppklaring/5b08aa0c8cb3d3b2df4da0bc36d037aea1334f8b?r=55EHPSKWo5gFbckNXDqaAN5dUcRhei7t» aspect_ratio=»560:315″ loop=»no» muted=»no» /]

Sendingen kommer i HD så snart Odysse har fått prosessert videoen ferdig. I mellomtiden kan sendingen sees her.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.