Det må være sjokkerende for Oslo-politikerne som tidligere avlyste vinteren, at den nå har returnert, ettersom de står helt ute av stand til å håndtere den. Ruter måtte torsdag avsi reisegarantien de har overfor kundene sine.

Men det er ikke bare det sentrale Østlandet som sliter med klimaendringer. Nå hevder forskere at klimaendringer forårsaker økt vold mot kvinner. Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen plukker forskernes påstander fra hverandre.

Av andre bortforklaringsmodeller tar trioen også for seg de såkalte «utebarna», et begrep Oslo-politiet og Raymond Johansen bruker for å forklare problemene som rammer Oslo øst. Skaug forklarer hva det nye norsk-tyske hydrogensamarbeidet går ut på og Marthinsen tar for seg Jens Stoltenbergs tale til NHO.

Velkommen til Dagsorden.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.