Britisk økonomi er på et bunnivå, og Rishi Sunak og hans regjering virker handlingslammet. Britene har dårlig råd, som mange andre husholdninger i Europa.

Skottlands førsteminister, Nicola Sturgeon, sier at hun er polariserende og meldte idag sin avgang. Sturgeon innførte en ny transskjønnslov for Skottland som ble blokkert av Sunak. Sturgeon hadde også nylig kalt en dømt mannlig voldtektsforbryter for «she» etter at han tok på parykk og leppestift og insisterte på at han var en kvinne som kunne sone i et kvinnefengsel. Dette vakte oppsikt og ga komikeren Ricky Gervais rett etter at han i fjor på scenen forutså nettopp en slik situasjon hvor en kvinne kunne bli voldtatt av en annen «kvinne med penis».

Her hjemme planlegger «15-minuttersbyen» Oslo å bygge høyblokker tett i tett ved Grorud T-banestasjon i Groruddalen. Disse vil neppe bli fylt av mange etniske nordmenn ettersom Oslos befolkning vokser som følge av innvandring fra utlandet.

Dagens programleder er Erling Marthinsen, som samtaler med Hanne Tolg og Christian Skaug.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp bøker fra Document!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.