Noe skjer. Ved årets begynnelse hadde lokallagene 33 medlemmer. Nå stanger vi i 350 og 11 lokallag, ytterligere seks vil bli stiftet i nærmeste fremtid. Når mennesker møtes skjer det noe, men det må være som frie menn og kvinner. Slik er det ikke lenger i dagens Norge. Alle vet det, men ingen tør si det. Alt bærer preg av denne klamme hånda.

Trine Skarvang har hånd om lokallagene. Den oppgaven har blitt mye større enn hun hadde regnet med. Men det er en sann svir å reise land og strand rundt og møte Document-venner.

Hva kan det bli til? Vi skal ikke bli et parti, men Christian Skaug trakk en parallell til Charta 77, et borgerinitiativ i Tsjekkoslovakia fra tiden før Murens fall. En bevegelse er noe helt annet enn et parti og er det format som passer oss.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp billetter til boklansering i Oslo den 8. juni her!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.