Det som skjer i USA og Europa er langs parallelle løp, men følger du regimemedier får du ikke med deg sammenhengen.

I USA skjedde det en voldsom radikalisering av liberalere som reaksjon på Trump. Det var som om det gikk en sikring. Liberalere ble venstreradikale og da er ikke lenger liberale, som Dennis Prager ganske riktig påpeker.

Radikalisering har en egendynamikk og det er farlig å bli stående i veien for dem. Det har revolusjoner i alt fra Frankrike, til Russland og Iran bevist.

Men hvem skulle trodd det skulle ramme USA?

Venstresiden kler seg i fortidens seire. De fremstiller seg selv om arvtakere av de store seire i historien: Kvinnekamp, de svartes rettigheter, borgerrettigheter osv.

For å gi inntrykk av at det fortsatt er en kamp å utkjempe, maler de motstanderen i så mørke farver som mulig. Trump var slik sett en gavepakke.

Kampanjen mot Trump er et stykke manipuleringskunst som skal tåkelegge at vi styrer mot et totalitært samfunn.

Her kommer mangfold og multikulturarisme inn. Jo større mangfold jo bedre. Selv islam er mangfold når muslimer krever rett til ikke å ta kvinner i hånden. De som forfekter dette synet skjuler seg bak mangfold, selv om alle forstår at det i realiteten betyr segregering og på sikt underkastelse for majoritetsbefolkningen.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.