BBC, som jobber hardt for å forfalske historien, får drahjelp av en nylig publisert barnebok med tittelen «Brilliant black British history». Svarte mennesker var nemlig i Storbritannia flere tusen år før de hvite, og dessuten bygde de Stonehenge, skal vi tro forfatteren. Hun hevder også at alle hvite er innvandrere.

Boken er forfattet av nigerianske Atinuke og er en regelrett historieforfalskning som hylles av de vanlige heiagjengene på venstresiden. Hvorfor er det så viktig for «mangfoldet» å appropriere historien? Står det virkelig så dårlig til at juks er det eneste som kan løse enkeltes mindreverdighetskomplekser?

Velkommen til Dagsorden med Hanne Tolg og Rebecca Mistereggen.

 

Youtube:

Rumble: Spilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.