Offentlig sektor eser ut, mens investorer og grundere rømmer landet, samtidig som Støre hevder at han vil gi Norge et industriløft, men øker skatter i øst og vest. Hvordan havnet vi egentlig her? Hvorfor ivaretar ikke norske politikere Norge?

Det svarer Kent Andersen på i artikkelserien «Den globalistiske eliten og deres lukkede fora». I kvelden Dagsorden gjør Andersen og Rebecca Mistereggen et dypdykk i hva politikerne våre egentlig holder på med og hvordan det påvirker samfunnet vårt i dag. Det blir også en reise tilbake i tid, for det var med Gro Harlem Bruntland Arbeiderpartiet og majoriteten av norske politikere forkastet arbeiderbevegelsen og satsningen på selvrealisering og adelskap begynte.

Erna Solberg kalte meningsmangfoldet et sammensurium, begrepet «ytre høyre» festes nå på alle som kritiserer den nye EU-adelen, men kanskje har det gått opp for folk at ytre høyre» egentlig bare er det vi før kalte «arbeiderbevegelsen»?

Velkommen til kveldens sending.

Youtube:

Podbean:

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.