Til tross for at det norske folk har sagt nei til EU to ganger og er lurt inn bakdøra, nekter norske politikere å legge ballen død. EU er garantisten for det liberale demokratiet, sier APs Raymond Johansen.

Videre sier han at dagens EU tar en avgjørende rolle i å løse mange av vår tids største utfordringer, men han ytrer ikke et ord om at EU har startet en hel rekke av problemene vi står overfor. Hvorfor har vi energikrise, matvare krise og alle kriser? Jo, det bunner selvfølgelig i det grønne skiftet.

Det grønne skiftet ble også tema på Senterpartiets landsstyremøte. SP ønsker nemlig å flytte litt på Norges klimamål, men er det egentlig tilstrekkelig?

NRK maler et bilde av Ivermektin som medisin til dyr, samtidig som de skylder store beslag av det reseptbelagte legemiddelet på «vaksineskeptikere».

I kveldens Dagsorden diskuterer Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen hva politikere og medier egentlig holder på med når de smykker seg med fine begreper, som demokrati, teatralsk løsner litt på den strenge klimapolitiske linjen og lager glorete overskrifter om hestemedisin.

Velkommen til kveldens sending.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.